VLOGGING

De beste Canon-kameraene og -objektivene for vlogging

Finn de perfekte Canon vloggekameraene og -objektivene for å forbedre innholdet ditt og levere førsteklasses videokvalitet.
The screen of a Canon PowerShot V10 shows a smiling woman with a guitar recording a vlog.

Vlogging, eller videoblogging, er en flott metode å bruke når du vil at folk skal bli godt kjent med deg. Og hvis du skal filme en vlogg, trenger du et vloggekamera. Uansett om du ønsker å bli en influenser med mange tusen følgere og YouTube-abonnenter eller bare vil ha det moro med å dokumentere hobbyen din eller ulike ferieeventyr, finnes det mange måter å være kreativ på og vise ditt sanne deg gjennom en vlogg. Det stemmer at det allerede finnes mange vloggere der ute, men vennlige, kreative personer med et sterkt budskap blir alltid hørt.

Budskapet og stilen er helt opp til deg, men Canon-vloggekameraene og -objektivene som er oppført her, gjør det morsomt og enkelt for deg å blåse liv i ideene dine, samtidig som du får videokvaliteten og den kreative kontrollen du trenger for å lage en bra vlogg. Alle disse vloggekameraene fra Canon har innebygd wifi og Bluetooth pluss mulighet for direktestrømming, slik at du kan dele videoer og bilder umiddelbart ved å overføre kreasjonene dine trådløst til smartenheten og laste dem opp på sosiale medier.

Her er de beste Canon-vloggekameraene og -objektivene for alle som skal begynne med vlogging, eller som vil ta steget opp til neste nivå. Les videre for å finne ut hvorfor.

En gruppe mennesker som smiler og poserer mens de ser inn i et Canon PowerShot V10 som holdes av personen til venstre.

Canon PowerShot V10 er bærbart og brukervennlig, og det er laget for vlogging – med stereomikrofoner, vippbar skjerm og til og med et innebygd stativ.

En bruker som holder et Canon PowerShot V10-kamera i den ene hånden og en smarttelefon med Canon Camera Connect-appen som overfører filer fra kameraet, i den andre hånden.

Med innebygd Bluetooth- og Wi-Fi-tilkobling gjør Canon PowerShot V10 det enkelt å dele vlogger med følgere. Installer den gratis Canon Camera Connect-appen på smarttelefonen, så kan du bruke den til å overføre og laste opp videoer og til og med fjernstyre PowerShot V10.

1. Canon PowerShot V10

Canons minste og mest brukervennlige vloggekamera med innebygd stativ

 • Sensor: 13,1 MP CMOS 1-tommers1
 • AF-system: Kontinuerlig AF med motivsporing
 • Skjerm: Vippbar berøringsskjerm på 5 cm
 • Bildestabilisering (i filmmodus): Movie Digital IS eller automatisk nivå
 • Maksimal videooppløsning: 4K (3840 x 2160)
 • Lyd: Innebygde stereomikrofoner og innebygd mikrofoninngang
 • Stativ: Innebygd stativ
 • Filmer: Vertikal filming er tilgjengelig
 • Vekt: 211 g

Canon PowerShot V10 har enkle kontroller, kompakt design og helautomatiske innstillinger som gjør det enkelt å komme i gang med vlogging. Den har også en manuell innstilling og en rekke avanserte kreative funksjoner når du er klar for neste steg. Den er lett og kompakt nok til å få plass i lomma og kan tas med overalt og være klar for vlogging på farten eller direktesending når inspirasjonen kommer til deg.

Hvis du ikke har erfaring med vlogging, kan du benytte deg av PowerShot V10s automatiske filmmodus, filmmodus for glatt hud og autofokus for ansiktssporing. PowerShot V10 kan ta opp i 4K UHD-video med 30 bilder/sek og i Full HD med 60 bilder/sek, og det ultravide 6.6mm f/2.8-objektivet (tilsvarende brennvidde for 35 mm er 19 mm) slipper inn mye lys når du tar bilder innendørs eller sent på dagen, og gir grunn dybdeskarphet. Skjermen kan vippes ut, slik at du enkelt kan kontrollere innrammingen når du vlogger med kameraet, og det er en innebygd stereomikrofon for utmerket lydkvalitet i tillegg til en mikrofonkontakt på 3,5 mm hvis du vil bruke en ekstern mikrofon, for eksempel Canon-stereomikrofon DM-E100.

I motsetning til smarttelefonen har PowerShot V10 et innebygd stativ som kan justeres for opptak med både høy og lav vinkel, uten behov for et ekstra stativ. men det har et standard stativfeste som du kan bruke hvis du vil.

PowerShot V10 er laget for å gjøre deling like enkelt som opptak ved hjelp av gratisappen Canon Camera Connect på smarttelefonen. Den er også kompatibel med nettskytjenesten image.canon, slik at du kan laste opp innholdet ditt til nettskyen automatisk og videresende det til nettjenester som Google Drive™ og YouTube.

En mann i stor frakk filmer seg selv med Canon PowerShot G7 X Mark III på en håndholdt bøyle.

Videografen og fotografen Jamie James testet Canon PowerShot G7 X Mark III under et utendørs filmopptak.

Et Canon PowerShot G7 X Mark III-kamera på en turkis matte med en ekstern mikrofon og fjernkontroll.

Ikke bli skuffet over lyden. PowerShot G7 X Mark III har en 3,5 mm kontakt for en ekstern mikrofon, slik at den utrolige videokvaliteten også får upåklagelig lyd.

2. Canon PowerShot G7 X Mark III

Vloggekameraet fra Canon i lommestørrelse, for filming på farten

 • Sensor: 20,1 MP stablet CMOS 1.0
 • Skjerm: 7,5 cm vippbar berøringsskjerm
 • AF-system: Kontinuerlig AF med ansikts- og motivsporing, 31-punkts AF
 • Bildestabilisering: bildestabilisering med 4-trinns objektivforskyvning, intelligent bildestabilisering med 5-akset avansert dynamisk bildestabilisering og automatisk nivå
 • Maksimal videooppløsning: 4K (3840 x 2160)
 • Filter: Innebygd ND-filter
 • Filmer: Vertikal filming er tilgjengelig

Canon PowerShot G7 X Mark III er et kompakt kamera i lommestørrelse med stor sensor og et innebygd 24–100 mm (tilsvarende) f/1.8–2.8 objektiv. Kombinasjonen av lav vekt og stor sensor gjør dette til et ypperlig kamera for vloggere, og det beste kameraet for YouTube-vlogging på farten. Du kan legge det i lommen og ta det med deg hvor du enn går. Det takler alt som måtte skje i livet ditt. Det innebygde objektivet er lynraskt slik at du aldri går glipp av øyeblikket, og den vippbare skjermen gjør det enkelt å filme seg selv på farten.

PowerShot G7 X Mark III gir deg zoom med stor rekkevidde. Under et idrettsarrangement kan du for eksempel fange inn hele atmosfæren og deretter zoome helt inn til 100 mm for å filme det som skjer på banen. Deretter zoomer du ut igjen, vipper opp berøringsskjermen, trykker på skjermen og filmer din egen reaksjon.

PowerShot G7 X Mark III har også utmerket ansiktsgjenkjenning og sporingsmodus. Det betyr at du kan bevege deg fritt rundt omkring, slenge armene opp i luften av glede og vise reaksjonen din på det som skjer, uten å bekymre deg for at ansiktet ditt forsvinner ut av skarphetssonen.

PowerShot G7 X Mark III har ypperlig ytelse under alle lysforhold, enten det er i strålende solskinn eller på et soverom med dempet belysning, noe som gjør det til et perfekt kamera på farten.

Du kan filme utrolig stødige opptak selv med full zoom, og til og med når du panorerer eller er på farten, takket være 5-aksers avansert dynamisk IS som motvirker kameraristing.

Et Canon EOS R50-kamera på et stativ som står på et bord, klart til å filme en kvinne i rosa antrekk omgitt av hobbyutstyr.

Canon EOS R50 er kompatibel med RF-objektiver (og EF-objektiver via et utvalg av EF-EOS R-fatningsadaptere), noe som gir deg et stort utvalg av kreative alternativer. Bruk et lyssterkt fastobjektiv som Canon RF 24mm F1.8 MACRO IS STM for å få ekstra grunn dybdeskarphet og et kinoaktig utseende, eller bruk ultravidvinkelobjektivet Canon RF 16mm F2.8 STM for å få med omgivelsene selv om du er ganske nærme kameraet.

En tallerken med mat som står ved siden av et Canon EOS R50 på et stativ på et bord, mens en person holder en smarttelefon i hånden som viser det samme bildet som kameraskjermen.

EOS R50 fungerer også med gratisappen Canon Camera Connect, som du kan bruke til å dele innhold på sosiale kanaler og til å styre kameraet eksternt.

3. Canon EOS R50

Et lett 4K Canon-vloggekamera med utskiftbare objektiver for filming hjemme eller på farten

 • Sensor: 24,2 MP CMOS APS-C-format
 • AF-system: Dual Pixel CMOS AF II med øye-/ansiktsgjenkjenning og AF-sporing (mennesker, dyr og kjøretøy)
 • Skjerm: Vribar LCD-berøringsskjerm på 7,5 cm og 1,62 millioner punkter
 • Maksimal videooppløsning: 4K (3840 x 2160), oversamplet fra 6K
 • Objektivsystem: RF og RF-S-objektiver, EF- og EF-S-objektiver via fatningsadaptere
 • Søker: OLED elektronisk søker (EVF) med 2,36 millioner punkter
 • Lyd: Innebygde stereomikrofoner, mikrofoninngang
 • Filmselvutløsermodus: 2 sekunder, 10 sekunder, fjernkontroll
 • Filmer: Vertikal filming er tilgjengelig
 • Vekt: 375 g

Med 24,2 MP APS-C-sensor er EOS R50 kraftig nok til å lage ubeskåret 4K-innhold av høy kvalitet hjemme, og den er lett nok til vlogging på farten. Takket være et kompakt design, den fullt vipp- og vribare berøringsskjermen og intuitive kontroller er EOS R50 også enkel å bruke i et hvilket som helst inspirerende øyeblikk.

Er du klar for neste nivå? EOS R50 har Canons nyeste intelligente autofokussystem, med øye-, ansikts-, hode- og kroppssporing i video, og en egen modus for produktdemoer som sørger for at fokuset veksler pålitelig mellom deg og eventuelle produkter du viser frem.

EOS R50 tar opp 4K-video, oversamplet fra 6K-sensoren for maksimal kvalitet, i tillegg til Full HD med 120 bilder/sek for kinoaktige effekter med sakte film. Du kan gjøre opptak som er klare for sosiale medier, takket være EOS R50s vertikale 9:16-opptaksformat og Wi-Fi-tilkobling. I tillegg til en flerfunksjonssko som gir strøm til tilbehør, har EOS R50 mikro-HDMI og en stereokontakt på 3,5 mm for tilkobling av tilbehør som skjermer og mikrofoner.

Et utendørs produktbilde tatt med et Canon EOS R10-kamera, med mikrofon og ministativ montert, satt opp til videoopptak.

Canon EOS R10 er bygget med eventyrlystne innholdskapere i tankene. Det veier bare 429 g og passer perfekt i utstyrsvesken til reisevloggere og de som tar bilder håndholdt og på farten. Det vises her med Canon DM-E1D-stereomikrofon og HG-100TBR-stativgrep (begge selges separat).

4. Canon EOS R10

Canons beste vloggekamera for hobbyinnholdskapere på sosiale medier

 • Sensor: 24,2 MP APS-C-format
 • AF-system: Dual Pixel CMOS AF med øye, ansikts-, dyre- og kjøretøysporing
 • Skjerm: Vribar LCD-berøringsskjerm på 7,6 cm, 1,04 millioner punkter
 • Maksimal videooppløsning: 4K (3840 x 2160), 6K (oversamplet)
 • Objektivsystem: RF-S-objektiver, RF-objektiver (med beskjæringsfaktor på 1,6 x), EF- og EF-S-objektiver via fatningsadaptere
 • Søker: 2,36 millioner punkters elektronisk søker (EVF) med 0,95 x forstørrelse
 • Lyd: Innebygd mikrofon med intern støyreduksjon, mikrofoninngang
 • Filmselvutløsermodus: 2 sekunder, 10 sekunder, fjernkontroll
 • Filmer: Vertikal filming er tilgjengelig
 • Vekt: 429 g

Enten du er en entusiastisk videograf med en stadig voksende konto på sosiale medier eller en nybegynner som er ute etter det beste vloggekameraet for å starte YouTube-karrieren din, har Canon EOS R10 det du trenger. EOS R10 er en rimelig introduksjon til Canons speilløse EOS R-system og gir deg tilgang til Canons profesjonelle RF-fatning for lynrask autofokusering ved hjelp av skreddersydde RF-S-objektiver. Disse inkluderer det rimelige og kompakte Canon RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM-objektivet, et ideelt objektiv til generell bruk for å komme i gang med det speilløse systemkameraet.

Med Canons intelligente AF med avansert læringsteknologi kan EOS R10 enkelt spore øyne og ansikter i 100 % av bildet2, slik at du alltid blir midtpunktet, uansett lysforhold. For å sikre at kjæledyrene dine ikke blir utelatt, kan EOS R10 spore dyr også.

Den 24,2 megapikslers APS-C-sensoren gir deg kvaliteten du trenger for å sikre at innholdet ser fantastisk ut, med 4K på opptil 60p uten begrensninger på opptakstiden. EOS R10 tar opp 120 bilder/sekund i full HD for å få kinoaktig sakte film, mens de vertikale opptaksmodiene gir opptak som er klare for Instagram Stories og TikTok.

EOS R10 er utformet med tanke på vloggere som filmer håndholdt. Det har en vribar berøringsskjerm for større allsidighet og for å se deg selv mens du filmer, slik at du kan vlogge på armlengdes avstand hele dagen. Kombiner den med det lette og kompakte Canon RF 16mm F2.8 STM, et flott objektiv for nybegynnere, for skarpe, klare bilder med ultravidvinkel. Vær oppmerksom på at hvis du bruker et RF-objektiv som er utformet for et fullformatkamera på et kamera med en APS-C-sensor, vil du i praksis øke rekkevidden til objektivet med en faktor på 1,6 ganger, noe som betyr at motivet vil ta opp en større del av bildet.

Tidligere har selv noen av de beste vloggekameraene for YouTubere og innholdskapere trengt eksterne mikrofoner. EOS R10 leveres imidlertid med en innebygd mikrofon som automatisk reduserer intern kamerastøy for ren lyd, noe som er ideelt for vlogging på farten.

En kvinne som holder et Canon EOS R7-kamera i en utstrakt hånd, med en mikrofon festet til kameraet.

Med en 32,5 megapikslers sensor og det samme avanserte autofokussystemet som brukes i profesjonelle Canon-kameraer som EOS R5 og EOS R5 C, er EOS R7 et fantastisk alternativ for innholdskapere som ønsker å ta innholdet sitt til et nytt nivå.

5. Canon EOS R7

Det ideelle Canon vloggekameraet for skapere av digitalt innhold og entusiaster som vil ha profesjonelle funksjoner

 • Sensor: 32,5 MP APS-C-format
 • AF-system: Dual Pixel CMOS AF med øye, ansikts-, dyre- og kjøretøysporing
 • Intern bildestabilisering (IBIS): Ja
 • Skjerm: Vribar LCD-berøringsskjerm på 7,6 cm og 1,62 millioner punkter
 • Maksimal videooppløsning: 4K (3840 x 2160), 7K (oversamplet)
 • Lagringsplass: To SD-kortspor
 • Søker: EVF med 2,36 millioner punkter og 1,15 x forstørrelse
 • Objektivsystem: RF-S-objektiver, RF-objektiver (med beskjæringsfaktor på 1,6 x), EF- og EF-S-objektiver via fatningsadaptere
 • Lyd: Innebygd mikrofon med intern støyreduksjon, mikrofoninngang
 • Filmselvutløsermodus: 2 sekunder, 10 sekunder, fjernkontroll
 • Filmer: Vertikal bevegelsesaspekt er tilgjengelig
 • Vekt: 539 g

Hvis du er en erfaren digital innholdskaper, eller hvis du bare ønsker å forbedre vloggens innhold for å få det til å skille seg ut, er et EOS R System APS-C-kamera av profesjonell kvalitet den perfekte følgesvenn, for eksempel Canon EOS R7. EOS R7 gir innholdet ditt det rene, profesjonelle preget du trenger for å skille deg ut på YouTube eller Instagram ved å kombinere sensoren på 32,5 megapiksler med RF-objektivfatningen, som gir tilgang til Canons serie med profesjonelle RF-objektiver, eller eksisterende EF-S- og EF-objektiver. EOS R7 drar nytte av den samme intelligente autofokusen som EOS R10 og bruker 527 AF-soner (651 for stillbilder) til å spore motiver, ansikter og øyne i 100 % av bildet2, noe som sikrer at hvert sekund av videoinnholdet holder seg skarpt.

EOS R7 er rettet mot fremtidsrettede, uavhengige innholdskapere og leverer 4K-oppløsning på 60p og 7K-oversamplet video på 30p, noe som gir utrolige detaljer når du skalerer ned til 4K. Med internt Canon Log 3-opptak får du også stor kreativ fleksibilitet i etterproduksjonen.

Med innebygd IBIS med 5 akser er EOS R7 utformet med tanke på stabil håndholdt fotografering, selv i dårlig lys og med objektiver uten IS. Når den er paret med et IS-utstyrt RF-objektiv, for eksempel den allsidige Canon RF 35mm F1.8 MACRO IS STM, som kombinerer en bred visningsvinkel med en lyssterk maksimal blenderåpning, gir EOS R7 opptil 7-trinns3 bildestabilisator for jevnt, stødig innhold, selv om du tar bilder mens du går.

EOS R7 er både støv- og vannbestandig, og har også to kortspor og samtidig opptak for å sikre at alt innholdet ditt er sikkerhetskopiert. Alle disse funksjonene gjør EOS R7 perfekt for eventyrlystne innholdskapere som aldri vet hvilke forhold de skal fotografere i.

I likhet med EOS R10 har EOS R7 også en vribar LCD-berøringsskjerm for håndholdt vlogging og en innebygd mikrofon med intern støyreduksjon, slik at du får lyd som passer til videokvaliteten.

Et Canon EOS R8-kamera er montert på et stativ.

Canon EOS R8 kan levere imponerende video i UHD 4K 60p-kvalitet takket være fullformatsensoren på 24,2 megapiksler og DIGIC X-prosessoren.

6. Canon EOS R8

Et kraftig fullformats speilløst kamera for vloggere som ønsker nye kreative muligheter

 • Sensor: 24,2 megapikslers CMOS fullformat
 • AF-system: Dual Pixel CMOS AF II med øye-/ansiktsgjenkjenning og AF-sporing (mennesker, dyr og kjøretøy) og gjenkjenning ned til EV -6,5
 • Skjerm: Vribar LCD-berøringsskjerm på 7,5 cm og 1,62 millioner punkter
 • Maksimal videooppløsning: 4K (3840 x 2160)
 • Objektivsystem: RF-objektiver RF-S-objektiver, EF- og EF-S-objektiver via fatningsadaptere
 • Søker: OLED EVF med 2,36 millioner punkter
 • Lyd: Innebygde stereomikrofoner, mikrofoninngang, hodetelefonutgang
 • Filmselvutløsermodus: 2 sekunder, 10 sekunder, fjernkontroll
 • Filmer: Vertikal filming er tilgjengelig
 • Vekt: 461 g

Et fullformatkamera som Canon EOS R8 er en flott måte å utvide den kreative horisonten din på. Den store sensoren på 35 mm gir større ytelse under utfordrende lysforhold og gir deg mer kontroll over dybdeskarpheten med forbedret bokeh, noe som kan tilføre innholdet stemning og atmosfære.

Canon EOS R8 har ekstra gode funksjoner for video og får mest mulig ut av sensoren på 24,2 megapiksler og DIGIC X-prosessoren, for å levere ultimat UHD 4K 60p-kvalitet (oversamplet ved 6K) i tillegg til full HD 1080p med opptil 180 bilder per sekund for supersakte film. Du kan også ta opp innhold i lengre format uten å måtte følge med på klokka, ettersom EOS R8 gjør det mulig å ta opp opptil to timer med video i ett opptak med en bildefrekvens på opptil 30p.

Canon EOS R8 har Movie Digital IS for vlogging på farten som holder alt stødig og unngår risting ved håndholdt filmopptak, basert på bildestabilisering med 5 akser som motvirker risting i alle retninger. Effektiviteten forbedres ytterligere ved bruk av objektiver med optisk bildestabilisering.

I tillegg til den krystallklare OLED-søkeren har kameraet en stor vribar berøringsskjerm bak. Den er fullt bevegelig, slik at du kan se nøyaktig det samme som kameraet ser. EOS R8 har innebygd Bluetooth-, Wi-F- og USB-C-tilkobling for å koble vloggene dine til resten av verden.

Tilkobling via USB-C er spesielt nyttig for direktesendinger, mens ekstra bonustilkoblinger er kontakter for både stereomikrofon og stereohodetelefoner i tillegg til en mini-HDMI-port. EOS R8 har også en flerfunksjonssko som gir deg muligheten til å montere og koble direkte til Android-smarttelefoner via Canon AD-P1-smarttelefonadapteren eller til å bruke den spesielle retningsstyrte stereomikrofonen DM-E1D. Alt i alt er Canon EOS R8 et vloggeverktøy du kan stole på.

En kvinne i rosa kjole holder et Canon-kamera med et Canon RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM-objektiv foran seg ved hjelp av et stativgrep og smiler mot kamera.

Canon RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM er det ideelle vloggeobjektivet for APS-C-kameraer, med en av de største vidvinklene som er tilgjengelig, kombinert med en utrolig lett og kompakt form.

Hvis du velger ett av kameraene her med utskiftbare objektiver, kan du velge blant mange Canon-objektiver som passer utmerket til vlogging, og som kombinerer brede synsfelt med enestående bildekvalitet.

For APS-C-kameraer som EOS R50, EOS R10 og EOS R7 er Canon RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM et ideelt valg for lange dager på farten. Dette lette og kompakte objektivet gir deg skarp og stabil video når du filmer håndholdt, og er et perfekt første objektiv til å ta med seg rundt – både for vidvinkel og nærmere portretter.

Nye
Canon RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM er et kompakt ultravidvinkelobjektiv for APS-C-kameraer som kombinerer en diger visningsvinkel med en utrolig liten konstruksjon. En stor bonus med ultravidvinkelfeltet er at du kan snakke inn i kameraet samtidig som resten av bildet fylles med en omfattende bakgrunn, slik at du plasserer deg selv midt inne i motivene. Og med bildestabiliseringen kan du kan filme mens du er i bevegelse og oppnå stødige opptak når du står stille, helt uten stativ.

Sammen med et fullformatkamera som EOS R8 er det rimelige og ultravide Canon RF 16mm F2.8 STM-objektivet et flott objektiv for nybegynnere. Det gir gode kreative muligheter for innholdskapere som ønsker å ta gode bilder både innvendig og av store motiver. RF 24mm F1.8 MACRO IS STM-objektivet kombinerer i mellomtiden brede visningsvinkler med en stor maksimal blenderåpning og intern stabilisering, mens RF 15-30mm F4.5-6.3 IS STM-objektivet tilbyr et allsidig brennviddeområde som passer til dine behov, fra ultravidvinkel for håndholdt vlogging til smalere vinkler når du trenger litt ekstra rekkevidde. Det kompakte, uttrekkbare og lette Canon RF-S 18–45 mm F4.5-6.3 IS STM-objektivet er også et ideelt valg for lange dager på farten.

Velg det beste vloggekameraet

Som en del av Canons komplette serie med vloggekameraer passer alle disse kameraene for alle som skal begynne med vlogging, eller som er klare til å ta steget til neste nivå, deriblant det dedikerte, brukervennlige alt-i-ett-kameraet PowerShot V10, og allsidige kameraer med utskiftbare objektiver som EOS R50 og andre.

Vil du ta vloggingen enda lenger? Finn ut mer hvordan innholdsskaperen Alexandra Andreeva opplevde sin første filming med fullformatkameraet Canon EOS R84, og hvordan hun brukte kameraet til å lage et haiku i videoform4. Hvis du vil bevege deg inn i en verden av seriøs videoproduksjon, kan du også se veiledningen vår om de beste kameraene og objektivene til YouTube-videoer4.

Skrevet av Jeff Meyer, Peter Wolinski og Matthew Richards

 1. Ca. 13,1 MP filmopptakskvalitet, ca. 15,2 MP stillbildefotografering.
 2. Gjelder når motivrammen vises under sporing og et kompatibelt objektiv er festet til kameraet mens AF med fullt område er aktiv, eller motivet registreres i en annen områdemodus.
 3. 7 trinn i henhold til CIPA-standarden med Canon RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM ved en brennvidde på 150 mm.
 4. Kun tilgjengelig på utvalgte språk.

  Google, Google Disk og YouTube er varemerker for Google LLC, og dette nettstedet er ikke godkjent av eller tilknyttet Google på noen måte.

Relaterte produkter

Relaterte artikler

 • VLOGGING

  Vi presenterer PowerShot V10

  Finn ut hvorfor Canons lille 4K-vloggekamera er det perfekte alt-i-ett-utstyret for nybegynnere.

 • VLOGGING

  Lag innhold med EOS R50

  Hev kvaliteten på bildene dine på sosiale medier med Canon EOS R50.

 • VLOGGING

  Slik blir du en vlogger

  Kom i gang med å produsere kvalitetsvlogger med våre vloggetips for nybegynnere.

 • REISE

  Det perfekte reisefølget

  Den profesjonelle fotografen Martin Bissig tar med seg EOS R10 på tur til Sri Lanka.