EOS speilreflekskameraer for nybegynnere

Ta enkelt de første stegene inn i EOS-fotografering, og gled deg over flott bildekvalitet med uendelige kreative muligheter.
Canon Camera

La oss hjelpe deg med å finne Canon-kameraet som passer best for deg

Kameravelgeren veileder deg gjennom serien vår med kameraer og hjelper deg med å finne det som passer best for deg.

Reisen din starter her

Med serien vår med speilreflekskameraer for nybegynnere kan du ta dine første skritt inn i EOS-universet. La oss hjelpe deg med å finne riktig kamera for dine behov, slik at du kan glede deg over flott bildekvalitet og utallige kreative muligheter.

Fremhevede produkter

EOS 250D

Verdens letteste speilreflekskamera med vribar skjerm* samt Canon DIGIC 8, 4K-video og Creative Assist.

Canon Camera

Andre produkter i serien

Muligheten til å være kreativ

Et digitalt speilreflekskamera kan gjøre raske bilder mye mer kreative. Arbeid med grunn fokus for å trekke oppmerksomhet til motivet, og bruk kombinasjoner av kreative effekter for å gjøre bildene karakteristiske.

 • Kreative filtre

  Gi bildene et individuelt uttrykk med kreative filtre, som for eksempel Toy Camera, Miniature og mer.

 • Kreativ kontroll

  Ta imponerende bilder med så stor eller liten kontroll du vil ved hjelp av et utvalg av grunnleggende og kreative programmer.

 • Vlogging-kameraer fra Canon

  Hvem følger med på deg? Lag flotte videoer med et Canon-kamera som er skapt for vloggere, og utvid følgerskaren din.

Scene Intelligent Auto

Gjør det enkelt med Canons Scene Intelligent Auto-modus, som velger akkurat riktige kamerainnstillinger til motivet for å sikre flotte bilder, slik at du kan fortsette med den viktige kreative delen.

Canon Camera
Canon Camera

Klar til bruk

Du kan alltid være klar til å uttrykke deg med rask, responsiv fotografering, en brukervennlig berøringsskjerm, og en optisk søker som gjør det enkelt å komponere bildene. Du kan bruke smart autofokussystem og kontinuerlig seriefotografering til å enkelt spore og fange opp objekter i bevegelse.

EOS-film og Video Snapshot

Ta opp film i kinokvalitet på en enkel måte. Hold motivet i fokus med en vakkert uskarp bakgrunn takket være Dual Pixel CMOS AF- og Hybrid CMOS AF-teknologi. Bruk Video Snapshot til å fange opp videoklipp på 2, 4 eller 8 sekunder og sette dem sammen til en video av høy kvalitet.

Canon Camera

Støtte og inspirasjon

Du kan bruke bytte objektiv og skifte visning med EOS-systemet, og få alle rådene du trenger med EOS-veiledningene.

 1. Alle funksjoner er ikke tilgjengelige på alle kameraer.

Få inspirasjon – registrer deg nå

Gå ikke glipp av de nyeste tilbudene fra Canon samt tips, veiledninger, nyheter og invitasjoner til lokale arrangementer.
 1. *250D (svart/sølv) er verdens letteste av alle speilreflekskameraer med sensor i APS-C-størrelse og en bevegelig LCD-skjerm. Inkludert batteri og minnekort i henhold til CIPA-retningslinjene. Per 9. april 2019 (ifølge Canons forskning).