eos 700d sample

EOS speilreflekskameraer for nybegynnere

Ta enkelt de første stegene inn i EOS-fotografering, og gled deg over flott bildekvalitet med uendelige kreative muligheter.

Reisen din starter her

Med serien vår med speilreflekskameraer for nybegynnere kan du ta dine første skritt inn i EOS-universet. La oss hjelpe deg med å finne riktig kamera for dine behov, slik at du kan glede deg over flott bildekvalitet og utallige kreative muligheter.

*250D (svart/sølvfarget) er verdens letteste speilreflekskamera med APS-C-sensor og vribar LCD-skjerm. Inkludert batteri og minnekort i henhold til CIPA-retningslinjene. Per 9. april 2019 (ifølge Canons forskning).

Fremhevede produkter

EOS 250D

EOS 250D

Verdens letteste speilreflekskamera med vribar skjerm* samt Canon DIGIC 8, 4K-video og Creative Assist.

Utforsk nå

EOS 250D with optical viewfinder

Andre produkter i serien

Home & Photo Printers_PIXMA_MG7750 open


Er du usikker på hvilken modell du skal velge?

Bruk kameravelgeren for å finne kameraet som passer best for deg.

Finn kameraet mitt

Muligheten til å være kreativ

Et digitalt speilreflekskamera kan gjøre raske bilder mye mer kreative. Arbeid med grunn fokus for å trekke oppmerksomhet til motivet, og bruk kombinasjoner av kreative effekter for å gjøre bildene karakteristiske.

Scene Intelligent Auto

Gjør det enkelt med Canons Scene Intelligent Auto-modus, som velger akkurat riktige kamerainnstillinger til motivet for å sikre flotte bilder, slik at du kan fortsette med den viktige kreative delen.

Scene Intelligent Auto

Klar til bruk

Du kan alltid være klar til å uttrykke deg med rask, responsiv fotografering, en brukervennlig berøringsskjerm, og en optisk søker som gjør det enkelt å komponere bildene. Du kan bruke smart autofokussystem og kontinuerlig seriefotografering til å enkelt spore og fange opp objekter i bevegelse.

Ready for action

EOS-film og Video Snapshot

Ta opp film i kinokvalitet på en enkel måte. Hold motivet i fokus med en vakkert uskarp bakgrunn takket være Dual Pixel CMOS AF- og Hybrid CMOS AF-teknologi. Bruk Video Snapshot til å fange opp videoklipp på 2, 4 eller 8 sekunder og sette dem sammen til en video av høy kvalitet.

EOS Movies and Video Snapshot
Tatt med EOS 100D
  • f/5.0
  • 1/320
  • 100

Støtte og inspirasjon

Du kan bruke bytte objektiv og skifte visning med EOS-systemet, og få alle rådene du trenger med EOS-veiledningene.

Alle funksjoner er ikke tilgjengelige på alle kameraer.

Få inspirasjon – registrer deg nå

Gå ikke glipp av de nyeste tilbudene fra Canon samt tips, veiledninger, nyheter og invitasjoner til lokale arrangementer.

Registrer deg nå

*250D (svart/sølvfarget) er verdens letteste speilreflekskamera med APS-C-sensor og vribar LCD-skjerm. Inkludert batteri og minnekort i henhold til CIPA-retningslinjene. Per 9. april 2019 (ifølge Canons forskning).