eos 700d sample

EOS speilreflekskameraer for nybegynnere

Ta enkelt de første stegene inn i EOS-fotografering, og gled deg over flott bildekvalitet med uendelige kreative muligheter.

Reisen din starter her

Med serien vår med speilreflekskameraer for nybegynnere kan du ta dine første skritt inn i EOS-universet. La oss hjelpe deg med å finne riktig kamera for dine behov, slik at du kan glede deg over flott bildekvalitet og utallige kreative muligheter.

Fremhevede produkter

Boy stares out of bus window, showing depth of field

EOS 2000D

Fang inn detaljerte bilder på 24,1 megapiksler og filmer i full HD. Ta kreativiteten til nye høyder med dette gøyale og enkle speilreflekskameraet.

Utforsk nå

Boy stares out of bus window, showing depth of field

EOS 4000D

Gled deg over kreative kvalitetsbilder og filmer i full HD med dette enkle og intuitive 18 megapikslers EOS-speilreflekskameraet.

Utforsk nå

Andre produkter i serien

Home & Photo Printers_PIXMA_MG7750 open


Er du usikker på hvilken modell du skal velge?

Bruk kameravelgeren for å finne kameraet som passer best for deg.

Finn kameraet mitt

Muligheten til å være kreativ

Et digitalt speilreflekskamera kan gjøre raske bilder mye mer kreative. Arbeid med grunn fokus for å trekke oppmerksomhet til motivet, og bruk kombinasjoner av kreative effekter for å gjøre bildene karakteristiske.

Scene Intelligent Auto

Gjør det enkelt med Canons Scene Intelligent Auto-modus, som velger akkurat riktige kamerainnstillinger til motivet for å sikre flotte bilder, slik at du kan fortsette med den viktige kreative delen.

Scene Intelligent Auto

Klar til bruk

Du kan alltid være klar til å uttrykke deg med rask, responsiv fotografering, en brukervennlig berøringsskjerm, og en optisk søker som gjør det enkelt å komponere bildene. Du kan bruke smart autofokussystem og kontinuerlig seriefotografering til å enkelt spore og fange opp objekter i bevegelse.

Ready for action

EOS-film og Video Snapshot

Ta opp film i kinokvalitet på en enkel måte. Hold motivet i fokus med en vakkert uskarp bakgrunn takket være Dual Pixel CMOS AF- og Hybrid CMOS AF-teknologi. Bruk Video Snapshot til å fange opp videoklipp på 2, 4 eller 8 sekunder og sette dem sammen til en video av høy kvalitet.

EOS Movies and Video Snapshot

Støtte og inspirasjon

Du kan bruke bytte objektiv og skifte visning med EOS-systemet, og få alle rådene du trenger med EOS-veiledningene.

Alle funksjoner er ikke tilgjengelige på alle kameraer.