get-inspired-spring-hero-tinted-max-sjsjak-7hkh-3jj3j

UTSKRIFTER OG PAPIRKUNST

Få skikkelig vårfølelse i hjemmet med Creative Park

It was really intuitive – as simple as using a phone. I just picked it up and started shooting. All of a sudden, my photos were full of detail, super-sharp and really professional-looking.

1. Frisk opp hjemmet med blomster

Create delicate hand-crafted flowers for a fun, interactive way to get the whole family involved in brightening up your home.
Lag nydelige håndlagde blomster som du og hele familien kan pynte opp i hjemmet med – det er både gøy og interaktivt.

Blomster kan gjøre en trist dag bedre. En nyplukket blomst tilfører litt farge i hjemmet i noen dager, mens en utskrevet blomst varer mye lenger! I Creative Parks planteseksjon finner du for eksempel et Gerbera-papirprosjekt i tillegg til mange andre blomstertyper, for eksempel julestjerner, roser, kaktuser og bonsaitrær.

Tips: Bruk Canons matte fotopapir til å gi kronbladene en naturtro tekstur.

2. Åpne en dyrehage i papir

A papercraft bunny rabbit.
Du kan velge mellom en rekke ulike dyr – fra kjæledyr til ville fugler. Vær kreativ, og lag noe minneverdig.

Med mer enn 180 dyr å velge mellom kan det være vanskelig å vite hvor du skal begynne, men hva passer vel bedre om våren enn en søt og nysgjerrig kanin? Kaninen er hentet fra nybegynnerserien og er et godt valg for små barn da de får en innføring i grunnleggende bretting og klipping.

Tips: Lim fast ørene slik du selv vil. Peker de fremover, får kaninen et søtt utseende. Peker de bakover, får kaninen et vaktsomt utseende.

3. Bli leken med vårvinden

A colourful papercraft merry-go-round.
Hvis du vil ha en større utfordring, kan du prøve å lage noe med bevegelige deler, for eksempel en karusell, et pariserhjul eller en berg-og-dalbane.

Få tivolifølelsen hjemme med denne bevegelige leketøyskarusellen som huser seks fargerike dyr, inkludert en elefant, en panda og en løve. Åpne vinduer og dører, la den varme vårluften friske opp hjemmet ditt, og følg med når dette håndlagde leketøyet kommer til liv. Som dusinvis andre vinddrevne papirprosjekter i Creative Parks leketøysseksjon, kan dette prosjektet bidra til feiringen av de endrende årstidene.

Tips: Sørg for at karusellen er fargerik fra alle vinkler ved hjelp av Canons dobbeltsidige matte papir.

4. Ta med deg naturen inn

A wall decorated with blue butterflies.
Veggdekorasjoner, som disse sommerfuglene, kan friske opp hjemme og er enklere å lage enn du kanskje tror.

Ta med deg noen av de livlige fargene fra naturen inn i hjemmet med veggdekorasjoner i 3D. Du kan gjenskape gleden av sommerfugler som blafrer med vingene rundt vårblomster, på veggene dine med disse sommerfugltrykkene som beveger seg i vinden eller når du går forbi.

Tips: Begynn med noen mindre sommerfugler nær gulvet, og bruk flere større sommerfugler oppover veggen, for å skape en illusjon av et kaleidoskop (betegnelsen på en gruppe sommerfugler) som flyr avsted.

5. Ram inn favorittbildene dine

A pale pink papercraft photo frame.
Gi liv til minnene dine med et bredt utvalg av design. Velg den perfekte rammen for alle delte øyeblikk.

Innrammede bilder på veggen er en fin måte å påminne deg selv om hyggelige øyeblikk på. De gir deg også inspirasjon til ting du kan se fram til, for eksempel bursdager og høytider. I Creative Park finner du flere bilderammedesign, inkludert denne vakre, rosa japanskinspirerte vignetten som er perfekt for vår og summer eller som en gave på morsdagen.

Tips: Hvis du heller vil droppe rammen, kan du skrive ut bilder på Canons magnetiske fotopapir og henge dem opp på kjøleskapsdøren slik at alle kan se dem.

I tillegg til magnetisk papir kan du prøve å skrive ut på selvheftende papir for å dekorere utklippsbøker eller soverom, eller påstrykbart overføringspapir med en rekke ulike design for å gi klærne dine et personlig preg. Last ned Creative Park-appen for iOS og Android hvis du vil ha enda flere måter å friske opp hjemmet ditt på.

Skrevet av Natalie Denton

Beslektede artikler
Craft butterflies

KREATIV UTSKRIFT

Skriv ut og lag sommerfuglkunst

Papirkunstner Aimee Graham avslører hvordan man lager skreddersydde dekorasjoner med trykk.

Create a papercraft safari

KREATIV UTSKRIFT

Lag en papirsafari

Skriv ut din egen familieaktivitet med dyretema ved hjelp av Canons Creative Park, og bli inspirert av naturen.

Paper cutting craft

KREATIV UTSKRIFT

Lag fantasifull papirkunst

Finn ut mer i ekspertveiledningen for å lage dekorative bilder med papirutskjæring.

Relaterte produkter

Beslektede artikler

La deg inspirere er en viktig kilde til nyttige fotograferingstips, kjøpsveiledninger og innsiktsfulle intervjuer – alt du trenger for å velge det beste kameraet eller den beste skriveren og gi liv til din neste kreative idé.

Tilbake til alle tips og teknikker