UTSKRIFTSTIPS

Still ut, gi som gave og kos deg: Vær kreativ med Canon Photo Cube

Møt Photo Cube – den perfekte måten å tilpasse, oppbevare, stille ut og gi favorittbildene dine et personlig preg på.
En Canon Photo Cube på en skjenk ved siden av fotorammer, en vase og andre fotoutskrifter.

Enten det er for å dokumentere milepæler i barnas liv, forevige den perfekte solnedgangen på ferien eller udødeliggjøre et viktig vennskap, er det mange av oss som tar bilder konstant for å skape minner. Men ofte blir favorittbildene våre enten glemt på et kamera, et minnekort eller i skyen, eller så blir de skrevet ut og rotet bort i kaoset hjemme.

Fysiske kopier av bildene dine gjør dem til en del av miljøet ditt, slik at de får den oppmerksomheten de fortjener, og du kan se gjennom spesielle minner sammen med venner eller stille dem ut et synlig sted, der de får deg til å smile hver gang du går forbi. Canon Photo Cube er spesielt laget for å holde bildene dine trygge og gjøre dem lett tilgjengelige. Den tilbyr ikke bare den perfekte oppbevaringsløsningen, men også mange potensielle måter å være kreativ på og vise frem de dyrebare øyeblikkene dine.

Hva er Canon Photo Cube?

Canon Photo Cube er en morsom måte å lagre kvadratiske bilder på som appellerer til flere generasjoner – enten de minner deg om retrobildene fra ungdomstiden eller mer moderne bilder fra sosiale medier. Dermed får man et bærbart fotoalbum som hele familien kan kose seg med.

Photo Cube kan plasseres hvor som helst i hjemmet og bli en del av innredningen, eller den kan være en gjennomtenkt personlig gave til en du er glad i. Med mange forskjellige pakker og alternativer finnes det noe som passer til de fleste behov.

Value Pack

En Canon Photo Cube Value Pack ved siden av en pakke med papir og blekkpatroner.

Canon Photo Cube måler 14 x 13,9 x 13,5 cm og er designet for oppbevaring av kvadratiske bilder på 12,7 x 12,7 cm. Den perfekte størrelsen for kreativ utstilling av bilder hjemme, enten det er på et nattbord, i en bokhylle eller et på en peishylle, og den er lett nok til å flytte rundt på.

For dem som ønsker inspirasjon til å skrive ut favorittbildene sine og oppbevare dem på en morsom måte, leveres Canon Photo Cube Value Pack med en lekker, rød minneboks som gjør det enkelt å organisere og få tilgang til bildene dine. Den kan også fungere som en stilig gaveeske for å dele dyrebare minner med familie og venner.

Du kan kjøpe Photo Cube Value Pack med Canon-blekkassetter i svart og farger, avhengig av PIXMA TS-skrivermodellen (PG-560/CL-561 PIXMA FINE- eller PG-540/CL-541 PIXMA FINE-kassetter), i tillegg til 40 ark med kvadratisk glanset fotopapir, slik at du kan begynne å skrive ut og lagre bildene så snart du åpner esken.

Creative Pack og Frame

En Canon Photo Cube Creative Pack med sidene dekorert av familiebilder, ved siden av noen kvadratiske fotoutskrifter.

Å lage en personlig gave er en flott måte å vise noen at du bryr deg på, og Canon Photo Cube gir uendelige muligheter til å få dem du er glad i, til å smile. Det kan være en perfekt bryllupsdagsgave, dekorert med bilder av hyggelige familiestunder og full av flere av favorittminnene dine på innsiden.

Hvis du vil gjøre det enda mer personlig, gir Canon Photo Cube Creative Pack deg muligheten til å dekorere selve boksen ved å feste de kvadratiske bildene du liker best, til de seks sidene. Den gir flere muligheter til å stille ut bildene dine hjemme eller lage en gaveeske som er enda mer unik.

I likhet med Value Pack kan du velge å inkludere svarte blekkpatroner og fargeblekkpatroner og 40 ark med glanset fotopapir. Det er også mulig å legge til en Photo Cube Frame – en magnetisk fotoblokk i akryl som er en moderne vri på den tradisjonelle fotorammen. Den står av seg selv og kan plasseres hvor som helst, og du kan ordne det slik at forskjellige bilder vises på hver side. Det er enkelt å sette inn et nytt bilde når du vil forandre på ting – bare velg et annet bilde fra Photo Cube, og legg det gamle tilbake i boksen for å ta vare på det på en trygg måte.

Slik bruker du Canon Photo Cube

En bærbar datamaskin på et skrivebord med Canon Easy-PhotoPrint-programvaren på skjermen, Canon-papir til venstre og en Canon-skriver til høyre.

Før du skriver ut bildene, kan du være så kreativ du bare vil, ved å bruke Canons apper til å legge til tekst, rammer, mønstre eller gjøre annen finpuss. Canon Easy-PhotoPrint Editor er et flott sted å starte, og den er kompatibel med PIXMA- og MAXIFY-skrivere.

Utskrevne bilder ved siden av en Canon-skriver, mens en hånd holder en telefon med et bilde på skjermen.

En idé for å få mest mulig ut av Canon Photo Cube er å bruke den som et morsomt alternativ til et tradisjonelt feriealbum. Du kan bruke favorittbildene dine til å dekorere utsiden av boksen og lagre alle de andre minnene dine inni, der du kan se gjennom dem eller dele dem med familie og venner.

1. Velg bildene du vil skrive ut fra datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen. Du kan velge å bruke Canon Photo Cube til å lagre og vise frem feriebilder, bruke den som et familiealbum som er i stadig utvikling, eller som en bursdagsgave. Tenk over hvilke bilder som passer best til behovene dine.

2. Hvis du vil ha flere kreative detaljer eller få et personlig preg, kan du bruke en av Canons utskriftsapper til å gi designet en siste finpuss, for eksempel Canon Easy-PhotoPrint Editor for å legge til tekst, rammer eller symboler.

3. Photo Cube-pakken leveres komplett med kvadratisk glanset fotopapir, så legg det i en kompatibel Canon-skriver, for eksempel Canon PIXMA TS5150-serien, og skriv ut den ferdige versjonen av bildene.

4. Hvis du har Creative Pack, kan du velge seks av favorittbildene dine eller de du tror vil ha mest effekt, og så feste dem på utsiden av Photo Cube.

5. Legg resten av bildene inni Photo Cube for trygg oppbevaring.

6. Hvis du har Creative Pack med Photo Cube Frame, kan du velge et bilde og plassere det i rammen. Husk at du kan ordne to bilder rygg mot rygg, slik at det er forskjellige bilder på hver side.

7. Nå er du klar til å stille ut Photo Cube og Frame hjemme, eller gi dem i gave til en du er glad i.

Vær kreativ med unike utstillingsideer

En Canon Photo Cube omringet av bilder fra en barnefest, på en overflate ved siden av andre bilder og gjenstander.

Det kan være vanskelig å bestemme hvilke spesielle øyeblikk fra de første barndomsårene som skal rammes inn, men med Canon Photo Cube kan du vise frem flere samtidig, i tillegg til at det er et lagringssted for enda flere. Barna kommer til å like at de har en egen boks full av minner som de kan ta ut og se på når de vil.

En Canon Photo Cube med ferie- og reisebilder rundt toppen og sidene, på en overflate ved siden av noen andre bilder.

En Photo Cube dekorert med og full av feriebilder er en bra måte å huske en spesiell tur på, og det kan være en flott gave til en partner.

Det finnes utallige kreative måter å bruke Canon Photo Cube på som et spennende håndarbeidprosjekt, enten alene eller som familie. Et barn kan dekorere det i forbindelse med skolearbeid, og på den måten vise frem de kreative ferdighetene sine. Det kan være en del av en fokusert og oppmerksom øvelse der man legger til mantraer på bildene med Canons apper og henter dem ut av boksen for å få inspirasjon hver dag.

Hvis du bruker den til å stille ut og oppbevare bilder av minneverdige øyeblikk – fester, bryllup, reiser og så videre – kan du gjenoppleve disse øyeblikkene og dele dem med folk rundt deg. Photo Cube kan stilles ut i en hylle eller på en peishylle, eller du kan sette den på et salongbord, slik at gjester og familiemedlemmer kan utforske den. Det er en flott måte å starte samtaler og mimre på.

Lag en personlig gave

To Canon Photo Cubes på en rød overflate, omgitt av andre fotoutskrifter.

Canon Photo Cube Frame er et nyttig tilskudd i Creative Pack som gir deg enda flere muligheter til å vise frem bildene dine med stolthet. I en tid der de fleste bilder bare finnes som lagrede filer eller på sosiale medier, får den frem minnene dine og plasserer dem i hjemmet. Photo Cube er lagd slik at det er enkelt å lagre og bytte til nye bilder når du har lyst på en forandring.

Canon Photo Cube er en god gaveidé til en spesiell anledning som forteller dem du er glad i, hvor mye du bryr deg, og samtidig gir dem noe personlig som de setter pris på.

Canon Creative Park har en rekke maler som er tilgjengelig for inspirasjon, inkludert alternativer for bryllups- eller nyfødtminner. Kanskje en du er glad i, flytter langt unna, og du vil dele favorittminnene dine, eller kanskje tenåringen skal begynne på universitet, og en Photo Cube med bilder hjemmefra kan få hen til å føle seg hjemme.

Det kan også være et gjennomtenkt valg for et spesielt jubileum eller den perfekte gaven å fylle med søte kattebilder til en venn som elsker katter. I tillegg er en Photo Cube-gave den perfekte boksformen for innpakking, så du slipper å slåss med vanskelige vinkler og komplisert teiping!

Velg riktig alternativ for deg og skriveren

En Canon Photo Cube på et skrivebord, en Canon-skriver, planter, fotorammer og annet nips ved siden av.

Det finnes en rekke ulike pakker, inkludert alternativer med både papir og blekk, så du kan begynne å skrive ut bildene dine så snart du åpner esken. Bare velg favorittene dine på smarttelefonen, og skriv dem ut via Canon PRINT-appen, eller send dem til Canon-skriveren fra datamaskinen.

Canon Photo Cube er laget for utstilling av kvadratiske bilder og fungerer med alle Canon-skrivere som er kompatible med Canons kvadratiske fotopapir. Hvis du kjøper en pakke – enten Value eller Creative – som inkluderer blekkpatroner, må du dobbeltsjekke at de passer til skriveren din.

Canon Photo Cube Value- og Creative-pakker med PG-560/CL-561 PIXMA FINE-blekkassetter og kvadratisk fotopapir PP-201 Glossy II Photo Paper Plus er kompatible med en rekke Canon-skrivere, inkludert Canon PIXMA TS7450a-serien og PIXMA TS5350a-serien.

Canon Photo Cube Value- og Creative-pakker med PG-540/CL-541 PIXMA FINE-blekkassetter og kvadratisk fotopapir PP-201 Glossy II Photo Paper Plus er kompatible med skrivere i Canon PIXMA TS5150-serien.

Hvis du velger Canon Photo Cube Creative Pack som leveres med PP-201 Glossy II Photo Paper Plus kvadratisk papir og Photo Cube Frame uten blekkassetter, er den kompatibel med alle modellene som er nevnt ovenfor, pluss skriverne PIXMA G550, PIXMA G650, PIXMA G7050, PIXMA TS705a, PIXMA TS3150-serien, Canon PIXMA TS3350-serien, PIXMA TS3450-serien, PIXMA TS5350-serien, PIXMA TS6350-serien, PIXMA TS6350a-serien, PIXMA TS8350-serien, PIXMA TS8350a-serien og PIXMA TS9550 Series, i tillegg til skriverne MAXIFY GX3050, GX4050, GX5050, GX6050 og GX7050.

Med et utvalg pakker som passer til ulike kreative ambisjoner og budsjetter, har Canon Photo Cube utallige muligheter for å oppbevare og vise frem favorittbildene dine. Den tilbyr mange måter å opprettholde kontakten med familie og venner på, og du kan skape en morsom og fargerik innredning hjemme, eller lyse opp dagen til en du er glad i.Skrevet av Kat Halstead

Relaterte produkter

 • Blekkskrivere

  Plus Glossy II PP-201

  Canons Photo Paper Plus Glossy II er det perfekte fotopapiret for resultater med overlegen kvalitet og glanset overflate. Det gir optimale resultater for digitale bilder og nye utskrifter av gamle bilder.
 • Skrivere til hjemmet

  PIXMA TS5150

  Liten og rimelig multifunksjonsskriver med tilkoblingsmuligheter for enkel utskrift og skanning hjemme.
 • Skrivere til hjemmet

  PIXMA TS5350a-serien

  Vis frem designferdighetene dine med PIXMA TS5350a-seriens allsidige mediehåndtering, kule kreative apper og sømløse smarttelefontilkoblinger
 • Skrivere til hjemmet

  PIXMA TS7450a Series

  En stilig alt-i-ett-enhet for den teknologiinteresserte, med en rekke kreative utskriftsbehandlinger samt ADM-teknologi som forenkler prosessen med å kopiere og skanne flere ulike ark.
 • Skrivere til hjemmet

  PIXMA TS3350-serien

  Multifunksjonalitet med førsteklasses tilkobling, kantløse utskrifter og valgfrie XL-kassetter – og det til en rimelig pris.
 • PIXMA 650

  Skrivere til hjemmet

  PIXMA G650

  PIXMA G650 er den første multifunksjonsskriveren i PIXMA G-serien med seks påfyllbare dye-baserte blekkassetter, og den kombinerer utskrifter i uovertruffen fotolabkvalitet med muligheten til å produsere store volumer til en svært lav pris.
 • Relaterte artikler

 • UTSKRIFT

  De beste Canon-skriverne for bilder

  Enten du vil vise bildene i en ramme, i en utklippsbok eller på et klistremerke, finner du den beste skriveren for dine kreative behov.

 • UTSTYR

  Møt Canons Light & Speaker ML-A

  Slå sammen stil og funksjonalitet med denne alt-i-ett-lampen og Bluetooth-høyttaleren, som du kan bruke både når du skal være produktiv og når du skal slappe av.

 • UTSKRIFTER OG PAPIRKUNST

  Populære tips for gjennomtenkte papirkunstgaver

  Finn ut mer om hvordan du kan lage fine gaver ved hjelp av Canons Creative Park og PIXMA-skriveren din.

 • FAMILIEFOTOGRAFERING

  Elleve tips til familiebilder

  Utforsk tips og triks fra Canon-ambassadøren Helen Bartlett som hjelper deg med å ta fantastiske familieportretter.