KREATIV UTSKRIFT

Ha det gøy med utskrift: Fem grunner til å skaffe seg en kompakt fotoskriver

Uansett om du er ung eller bare ung til sinns, kan du vise frem og dele utskriftene dine på en rekke kreative måter.
En samling kompakte Canon-fotoskrivere i ulike farger på en trehylle.

I disse tider er alle opptatt av å ta bilder, fra små barn til besteforeldre. De fleste av oss har tusenvis av bilder på smarttelefonene våre som vi aldri ser på, og dyrebare minner forsvinner ofte i store bildebiblioteker.

Med en kompakt fotoskriver kan du umiddelbart skrive ut bilder som varer livet ut*. Du kan også skrive ut akkurat når du ønsker, og gi liv til spesielle øyeblikk uansett hvor du er.

Når du har skrevet ut favorittbildene dine, kan du bruke dem til mye annet også – fra personlige fotogaver til de du er glad i, til utklippsbøker med interiørideer eller dyrebare reiseminner.

Her er fem tips til kreative måter du kan bruke den kompakte Canon-fotoskriveren på.

1. Skreddersydde gaver og kort

En kompakt Canon-skriver på et hvitt underlag ved siden av et innrammet bilde av et smilende barn.

Canon SELPHY CP1500 er perfekt når du vil dokumentere og dele viktige milepæler i livet. Du kan skrive ut bilder av profesjonell kvalitet i postkortstørrelse (KP-36IP, 100 x 148 mm) som passer perfekt i standardrammer, slik at du kan lage personlige gaver av minneverdige øyeblikk og sende dem til venner og familie.

Hender som holder et nettbrett med bilde av et smilende par med en QR-kode i hjørnet, og redigeringsalternativene i SELPHY Photo Layout-appen.

Du kan legge til stempler eller filtre på bildene dine i Canon SELPHY Photo Layout-appen, eller generere en QR-kode for invitasjoner som kobler deg til stedet der begivenheten skal foregå.

Bilder er ment for å deles og spre glede, og den brukervennlige Canon SELPHY CP1500 er perfekt for å forvandle favorittbildene dine til gaver, postkort og klistremerker.

SELPHY CP1500 er tilgjengelig i tre farger og har et elegant, moderne design og en 8,9 cm LCD-fargeskjerm med enkel QR-tilkobling. I tillegg til å fungere sømløst med smarttelefoner og andre Apple- og Android-enheter via Wi-Fi, har den et SDXC-spor for utskrift av bilder som er lagret på minnekort, samt en USB-C-port for enkel tilkobling til kameraer og flash-enheter.

Med SELPHY CP1500 kan du skrive ut postkort som har adresselinjer på baksiden, slik at du kan sende bilder til dem du er glad i, og de kan sette bildene inn i en ramme eller henge dem opp på kjøleskapet.

Med alternativene for klistremerker i mini- og kredittkortstørrelse kan du pynte gratulasjonskort og bursdagsinvitasjoner. Du kan ta et bilde av barnet ditt som leker med en gave, skrive det ut som et klistremerke, og feste det på et takkekort. Dette gir kortet et flott, personlig preg og viser mottakeren at gaven falt i smak.

2. Kreativ organisering

En ung jente skriver ut et ark med miniklistremerker fra en Canon-kompaktskriver. Ved siden av skriveren ligger et pennal fylt med skrivemateriell.

Bruk Canon SELPHY CP1500-skriveren til å skrive ut personlige navnelapper for skolebøker og mapper.

Et par hender som fester et klistremerke av en ung jente som løper, på en grønn vannflaske.

Du kan skrive ut på kvadratiske klistremerker (KC-18IS, 54 x 54 mm), klistremerker i kredittkortformat (KC-18IF, 54 x 86mm) eller miniklistremerker (KC-18IL, 22 x 17,3 mm) og sette dem på matbokser eller vannflasker.

De fleste skulle ønske de var mer organiserte, men er usikre på hvordan de skal gå frem. Travle foreldre har ikke bare sin egen hektiske hverdag å passe på, men også barnas. Canon SELPHY CP1500 er det perfekte verktøyet for familier som vil ta tilbake kontrollen.

Med denne flotte, stilige og kompakte skriveren kan du skrive ut postkort på bare 41 sekunder, samt klistremerker i en rekke størrelser. På kort tid har du navnelapper til skolebøker og skrivemateriell og etiketter til kjøkkenbeholdere og familiekalenderen.

Du kan til og med skrive ut ID-bilder, lage personlige bokmerker og dele koblinger med QR-kodeutskrift via Canon SELPHY Photo Layout-appen.

3. Utklippsbøker på den enkle måten

Hender som dytter ned bilder i en åpen reisejournal omgitt av bilder, teip og skriblerier.

Med Canon SELPHY Square QX10 kan du skrive ut selvklebende utskrifter av høy kvalitet på bare 43 sekunder, noe som er perfekt for reisedagbøker.

De åpne sidene i en utklippsbok med bilder av katter ved siden av en Canon-kompaktskriver.

Gi liv til utklippsboken med beskrivelser, tegninger og andre minner.

Hva med å lage en utklippsbok fra en spesiell begivenhet, fra en ferietur eller med ditt første kjæledyr? Dette er en svært givende aktivitet for personer i alle aldre.

Canon SELPHY Square QX10 i lommeformat er klar til dyst når som helst, og kan brukes til å skrive ut kvadratiske bilder på 68 x 68 mm med ramme, slik at du kan skrive på tekst for hånd. Den er tilgjengelig i fire stilige farger og har en sølefri kassett som leveres med klistremerkepapir (XS–20L).

Ved å koble til Canon SELPHY Photo Layout-appen kan du lage enda mer kreative bilder med alternativer for å legge til filtre, rammer, overlegg med mer.

4. Pynt opp rommet

En hånd som holder en Canon Zoemini 2-kompaktfotoskriver med to runde fotoklistremerker som skrives ut.

Sett ditt eget preg på rommet ditt med Canon Zoemini 2 i lommeformat. Med Canons ferdigkuttede, runde 1,3-tommers ZINK TM-klistremerkepapir kan du forvandle favorittselfiene dine til runde klistremerker for speil og oppslagstavler.

Hender som fester miniutskrifter til en oppslagstavle.

Hvis du bor i en studentbolig, er miniutskrifter pen og kostnadseffektiv dekor for rom som ofte er kjedelige.

Enten du er en tenåring som bor med foreldrene dine, en student ved et universitet eller en stolt eier av ditt første hjem, er det alltid gøy å gjøre stedet til ditt eget.

Den bærbare Canon Zoemini 2-skriveren er liten nok til at den får plass i lommen, og får strøm fra et integrert oppladbart batteri. Du slipper søl og avfall takket være ZINK-teknologi (Zero INK), så alt du trenger er papir, som kommer i pakker på 20 eller 50 ark.

Hva med å skrive ut favorittbildene dine og henge dem opp på en snor som du strekker langs veggen på soverommet eller i stuen? Ingenting slår bilder av venner og familie når du vil omgi deg med noe som får deg til å smile.

Baksiden på Canons ZINK-fotopapir kan fjernes (og resirkuleres), slik at du kan feste utskriftene i en dagbok, i en utklippsbok eller på en oppslagstavle. Det er også en artig måte å pynte lærebøker eller et mobildeksel på.

5. Umiddelbare utskrifter som kan deles

To personer sett bakfra tar en selfie med et Canon-minikamera med fotoskriver.

Canon Zoemini S2 har samme Bluetooth-tilkobling som Canon Zoemini 2, slik at du kan skrive ut bilder direkte fra smarttelefonen og dele dem umiddelbart.

Hender som holder en telefon, og setter klistremerker på et bilde i Canon Mini PRINT-appen.

Sett ditt eget preg på bildene dine med artige rammer og klistremerker i Canon Mini Print-appen.

Hvis du er ute med venner, på helgetur eller på en fest eller festival, er Canon Zoemini S2 den perfekte følgesvenn. Den er lett og kompakt og har samme batteridrevne ZINK-teknologi og 3 x 2-tommers papirstørrelse som Canon Zoemini 2, samt et innebygd digitalt kamera med speil og ringlys for perfekte selfier som du kan skrive ut på under ett minutt.

Dermed kan du dele fysiske bilder med personer du møter eller ikke ser så ofte – for eksempel en ny venn på en festival eller en hjelpsom reiseguide du nettopp har vært på en tur med – og gi dem et minne de kan ta med seg hjem.

Med Canon Mini Print-appen kan du også tilpasse bildene dine med filtre, spesialeffekter, tegninger og tekst. Du kan også bruke appen til å skrive ut bilder fra Facebook, Instagram, Google Photos, DropboxTM og iCloud, og du kan laste dem ned gratis fra App Store og Google Play.

Canons kompakte skrivere er svært allsidige og kan brukes til alle typer prosjekter, uansett hvilken livsfase du er i. Utskrift kan være fantastisk moro når du utforsker kreative måter å bruke bildene dine på.

*Når de oppbevares i et album. Basert på akselerert testing, forutsatt en temperatur på 23 °C / 73,4 °F og en fuktighet på 50 %

Dropbox er et varemerke for Dropbox, Inc.

Skrevet av Matthew Richards

Relaterte produkter

 • Skrivere til hjemmet

  SELPHY CP1500

  Skriv ut svært holdbare utskrifter i mange farger på få sekunder med denne brukervennlige, kompakte fotoskriveren.
 • Skrivere til hjemmet

  SELPHY CP1300

  Denne bærbare og stilige skriveren gir vakre trådløse utskrifter og ID-bilder fra kompatible smartenheter og kameraer.
 • Skrivere til hjemmet

  SELPHY SQUARE QX10

  Ta vare på de dyrebare minnene dine i form av flotte utskrifter som du kan skrive ut overalt, trådløst.
 • Skrivere til hjemmet

  Canon Zoemini 2

  Få utskrifter fra smarttelefonen din i en fei, når som helst og hvor som helst, med den batteridrevne Zoemini 2-skriveren i lommeformat.
 • Instantkameraer og lommeskrivere

  Canon Zoemini S2

  Ta selfiene dine til nye høyder med en kameraskriver i lommeformat med speil, ringlys, ekstern lukker og sanntidsvisning.
 • Relaterte artikler