Feature Hero Module
alt text goes here

SELPHY
Kompakte fotoskrivere

Lag og skriv ut vakre bilder som varer, fra smarttelefon, kamera, SD-kort og mer ved hjelp av en brukervennlig, kompakt SELPHY fotoskriver.

SELPHY Square QX10

Canon SELPHY SQUARE QX10

Ta vare på de dyrebare minnene dine i form av flotte utskrifter som du kan skrive ut overalt, trådløst.

Featured article1

Skrivere

Fast lab quality

Raske utskrifter med fotolabkvalitet

Demonstrerte funksjoner er også tilgjengelige på andre Wi-Fi-aktiverte SELPHY-skrivere og i Canon PRINT-appen.

Se video

Utskrift fra smartenheter

Hvis du vil ha den beste fotoskriveren for smarttelefoner i SELPHY-serien, velger du SELPHY CP1300. Du kan skrive ut trådløst, raskt og enkelt fra Android- og iOS-smarttelefoner og -nettbrett, enten direkte eller via Canon PRINT-appen.

Smart Device Printing

Et utvalg av SELPHY-materialer er tilgjengelig for en rekke utskriftsprosjekter. Det finnes en fotoutskriftsløsning for alle, fra postkortutskrifter til firkantede klistremerker som er perfekte for utskrift fra smarttelefoner.

ID photos

ID-bilder

Lag og skriv ut ID-bilder til personlig eller profesjonell bruk med ID-bildeutskrift. Velg blant allment aksepterte standardstørrelser, eller angi en egendefinert størrelse. Skriv ut flere ID-bilder i samme eller forskjellige størrelser på ett ark for å spare papir.

Square Prints

Firkantede utskrifter

Godt egnet til å skrive ut dekorasjoner og kreative prosjekter med bilder fra populære smarttelefonapper og kompaktkameraer.

Credit Cards

Kredittkort

Kredittkortstørrelsen er perfekt for mindre rammer og for bilder du vil ha i vesken eller lommeboken.

Mini Stickers

Miniklistremerker

Bruk miniklistremerker til morsomme og kreative prosjekter og dekorasjon.

Blekk- og papir sett

SELPHY blekk- og papirsett leveres med akkurat den riktige mengden av blekk og papir for antallet bilder du ønsker å produsere, så du kan skifte ut begge i ett enkelt trinn. Utskrift med materialer i KC-serien krever bruk av en papirkassett for kredittkortformat som selges separat.

Lave, faste kostnader per utskrift

Pixel to Print

Fra piksel til utskrift

Med SELPHY kan du produsere utskrifter av ulike størrelser, kombinere flere bilder på samme side med Layout-utskrift eller lage vakre collageutskrifter med fargeeffekter ved hjelp av Shuffle Layout. Oppnå de beste resultatene ved å bruke automatisk bildeoptimalisering til å forbedre utskriftskvaliteten.

Bildeoptimalisering

Funksjonen Image Optimize oppdager og korrigerer fargeforstyrrelser og justerer lysstyrke og farger, samtidig som den reduserer uønsket støy, slik at bildene blir ekstra klare og rike.

Optimaliser gråfarge i bilde

Image optimize
Dye Sub

Fargesublimering

Fargesublimeringsteknologi sikrer utskrifter i labkvalitet som varer i opptil 100 år lagret i et album. Et beskyttende spesialbelegg sikrer at hver utskrift er helt tørr og tåler vann, fingermerker og riper.

100 årFargesublimering

Skriv ut fra enhver enhet – hvor som helst

Uansett hvor bildene dine er lagret, kan du enkelt skrive dem ut på en SELPHY. Skriv ut bilder direkte fra smartenheter, kamera, minnekort, USB-pinner eller datamaskiner. Bruk Party Shuffle-funksjonen i Canon PRINT-appen trådløst for å lage unike kollasjer med bilder fra flere smarttelefoner.

Print Anywhere

Enkel å bære, uansett hvor du skal

SELPHY er så liten og bærbar at du enkelt kan ta den med på ferie, familiebesøk og fest, slik at alle kan skrive ut og dele flotte minner i en fei.

Easy to Carry

Støtte

Få inspirasjon – registrer deg nå

Gå ikke glipp av de nyeste tilbudene fra Canon samt tips, veiledninger, nyheter og invitasjoner til lokale arrangementer.

Registrer deg nå

iPad, iPhone, iPod og iPod touch er varemerker for Apple Inc., registrert i USA og andre land. AirPrint™ og AirPrint-logoen er varemerker for Apple Inc.

Android™, Google Cloud Print™ og Picasa™ er registrerte varemerker for Google Inc.

Windows® og Windows-logoen er varemerker for Microsoft-gruppen.