CANON EOS R5

Koble til

EOS R5 er et av de mest tilkoblede kameraene vi noen gang har laget, med muligheten til å overføre bildefiler via smartenheten eller Wi-Fi-nettverket til klienter, profiler for sosiale medier eller til og med til nettskykontoer hjemme via vår image.canon-tjeneste.

Koble til

Svært stabil, svært rask

EOS R5 kan etablere raskere og mer stabile trådløse tilkoblinger takket være innebygd tobånds 2,4 GHz og 5 GHz Wi-Fi og støtte for 802.11a-, b-, g-, n- og 802.11ac-standardene. En Bluetooth Low Energy-tilkobling som alltid er på, sørger for at kameraet er koblet til smartenheter, slik at du kan bla gjennom, redigere og overføre bilder på telefoner og nettbrett i felten.

Kameraet kan bruke Wi-Fi til å kommunisere med smartenheter, laste opp bilder til skyen via image.canon-gatewayen eller sende bilder direkte via FTP.

Camera Connect-program

Kom i gang med den digitale arbeidsflyten på veien, før du kommer tilbake fra filmingen. Åpne Canon Camera Connect-appen på smarttelefonen eller nettbrettet, og EOS R5 kobler seg automatisk til ved hjelp av Wi-Fi, slik at brukerne kan bla gjennom innholdet på kameraets minnekort og overføre bilder for redigering med Canon Digital Photo Professional-appen eller for deling.

Det er også mulig å konfigurere EOS R5 for automatisk bildeoverføring, slik at bildene sendes automatisk til smartenheten mens du tar bilder.

Med denne appen kan fotografer også kontrollere EOS R5-kameraene trådløst – for stillbilder og video. Velg hvor du vil fokusere, juster eksponeringen og se hva kameraet ser, ved hjelp av ekstern Live View, slik at du kan ta bilder fra vinkler som er vanskelige å nå.

Canon Camera Connect.

Koble Canon-kameraet til Apple- eller Android-enheten din for å fotografere eksternt og dele bilder enkelt.

image.canon

Med Canons nye skytjeneste for fotografering, image.canon, kan brukerne lagre et ubegrenset antall bilder, inkludert RAW-filer, på nett i opptil 30 dager. Bildefiler kan deretter flyttes til image.canons permanente lagringsplass på 10 GB, Google Drive, Adobes Creative Cloud1 eller lokal, frakoblet lagring.

EOS R5 er det første EOS-kameraet som gjør det mulig å laste opp bilder automatisk til skyen image.canon, slik at de er klare til bruk på en synkronisert PC eller Mac når du kommer tilbake fra opptak.

Image.canon

Sømløs overføring av bilder og filmer fra Canon-kameraet ditt til enhetene og Internett-tjenestene dine.

FTP

For profesjonelle fotografer med behov for å levere bilder direkte til klienter raskt og sikkert fra felten tilbyr EOS R5 innebygd FTP og FTPS ved hjelp av kameraets innebygde Wi-Fi. FTP-innstillinger kan konfigureres i kameraet eller eksternt ved hjelp av EOS Utility-programvaren, og opptil 10 forhåndsinnstillinger kan lagres for øyeblikkelig fremhenting.

WFT-R10 Wi-Fi-grep (tilleggsutstyr) er tilgjengelig for EOS R5, som også har en Gigabit Ethernet-tilkobling for kablede nettverkstilkoblinger og legger til MIMO-antenner for Wi-Fi med lengre rekkevidde og mindre forstyrrelser. Sikker bildeoverføring via SFTP er også lagt til.

Når bilder rangeres eller merkes med et talenotat, kan disse metadataene overføres sammen med bildefilene – uvurderlig informasjon for bilderedigerere og byråansatte.

Beslektede artikler

  1. Tilgjengelig fra midten av 2020.