KREATIV UTSKRIFT

Gi enhetene dine et personlig preg med trykte klistremerker

Slipp kreativiteten løs og tilpass smarttelefonen, den bærbare PC-en og andre enheter med Canons bærbare skrivere.
Canon SELPHY Square QX10, Canon Zoemini 2 og Canon Zoemini S2 som ligger på hvitt stoff omgitt av teknologi som telefoner, hodetelefoner og en bærbar datamaskin. Alle er dekorert med fotoklistremerker.

I disse dager er vi aldri langt unna enhetene våre. Enten vi bruker smarttelefonen for å få tiden til å gå på bussen, jobber på den bærbare datamaskinen på en kafé eller tilbringer en lat morgen med å strømme TV-programmene vi liker best, på et nettbrett, har de teknologiske hjelpemidlene blitt en del av oss. Derfor gir det mening at de gjenspeiler personligheten vår.

Kanskje du skal begynne på universitetet og ønsker å være omgitt av bilder av vennene dine hjemmefra, eller du vil dekorere den bærbare datamaskinen med motiverende meldinger som inspirerer deg hver gang du slår den på. I stedet for å nøye deg med en kjedelig grå maskin eller et generisk nettbrett, eller bruke penger på et telefondeksel som ikke egentlig føles som «deg», kan det å tilpasse enhetene være den perfekte muligheten til å uttrykke personligheten din. Bruk fargene du liker best, minner fra reiser, selfier med venner eller inspirerende sitater. Det bidrar også til å gjøre enhetene enkle å gjenkjenne, og det kan også være en samtalestarter.

Med Canons serie med kompakte skrivere kan du raskt og enkelt skrive ut rett fra smarttelefonen, og utvalget av papir med klebende bakside gjør at du kan lage klistremerker og personlige etiketter på få sekunder og feste dem rett på enhetene dine.

En kvinne med lilla genser som holder en smarttelefon for å ta en selfie, mens en kvinne med mørkeblå genser smiler ved siden av henne.

Inspirasjonen kan komme når som helst, og med Canons utvalg av bærbare skrivere kan du ta en selfie på farten, gi den et personlig preg i en Canon Print-app og skrive den ut på klistremerkepapir på få minutter for å tilpasse enheten der og da.

1. Velg ut designet ditt

En Canon SELPHY Square QX10-skriver som står på et bord og skriver ut et feriebilde. Ved siden av den er to hender som klistrer et klistremerke på en bærbar PC, og på den andre siden viser en smarttelefon SELPHY Print Layout-appen.

Finner du ikke et deksel du liker til smarttelefonen eller den bærbare datamaskinen? Lag din egen stil og skriv ut med en gang på en bærbar skriver fra Canon, uten å måtte vente.

Designene dine kan variere avhengig av hva du skal tilpasse. Det er mer plass på en bærbar datamaskin enn en smarttelefon, så tenk på om du vil velge ett bilde – et bilde av deg og vennene dine på en festival, et søtt hundebilde eller en spesielt god selfie – eller en samling bilder som kan gjøres om til en fotomontasje. Canon SELPHY Square QX10 produserer kvadratiske utskrifter med en kant for å legge til bildetekst, noe som er perfekt for større enheter som en bærbar datamaskin eller et nettbrett. Canon Zoemini-serien har to typer klistremerkepapir, ett firkantet og ett som er mindre og rundt, noe som er ideelt for å gi hodetelefoner og smarttelefoner et personlig preg.

2. Rediger bildene dine

En kvinne iført en lilla genser som bruker en Canon-utskriftsapp til å tilpasse bildene sine, mens en Canon Zoemini S2 står ved siden av smarttelefonen på et bord.

Begge seriene med bærbare skrivere leveres sammen med en app som gir deg mange muligheter til å være kreativ med designene dine, enten det er kollasjer eller fliser, skribling eller bruk av filtre og rammer. Det er den perfekte måten å tilføre et siste personlig preg på før du skriver dem ut og klistrer dem fast.

Når du har kommet opp med en design, er det mange måter å tilpasse den videre på. Med Canons foto- og utskriftsapper kan du prøve forskjellige alternativer på telefonen før du skriver dem ut.

Canon SELPHY Square QX10 og SELPHY CP1500 er kompatible med Canon SELPHY Photo Layout-appen, slik at du kan eksperimentere med layouter og utførelser. Du kan også bruke malene for flere bilder i appen til å plassere flere bilder på ett klistremerke, for så å klippe dem ut for å lage mindre designer.

Canon Zoemini-serien er kompatibel med Canon Mini Print-appen, slik at du kan slippe kreativiteten løs med filtre, rammer, klistremerker og tegninger, i tillegg til fotomontasje- og flisverktøy.

Canon Zoemini S2 er både et kamera og en instantskriver. Det innebygde selfiespeilet og ringlyset gjør at bildene dine allerede ser perfekte ut, men du kan likevel leke deg med dem i Canon Mini Print-appen.

3. Velg Canons fotopapir med klebende bakside, og skriv ut

To hender som holder opp et lite ark med to runde klistremerker, og fjerner baksiden på ett. Bak dem står en Canon Zoemini S2-instantskriver på et bord, omgitt av andre fotoutskrifter.

Du kan koble smarttelefonen via Bluetooth til en skriver i Canon Zoemini-serien for å skrive ut design umiddelbart, selv mens du er på farten.

Et par hender som holder en smarttelefon, og viser et bilde med hvit kant på skjermen, mens en Canon SELPHY Square QX10 står på et bord i bakgrunnen.

Canon SELPHY Square QX10 kan kobles til telefonen via Wi-Fi, og det kan ta så lite som 43 sekunder å skrive ut bildene, slik at bildene kan gå fra profilen din i sosiale medier til lokket på den bærbare datamaskinen på et blunk.

Så må du bestemme deg for hvilket papir eller hvilke klistremerker du vil bruke, og mate det inn i den bærbare skriveren din. Canon Zoemini-serien bruker Canon ZINK™-fotopapir som gir kantløse utskrifter med klebende bakside. Papiret er vannbestandig og rivesikkert og kan kuttes i alle former og størrelser. Eller hva med å prøve de forhåndskuttede runde klistremerkene? Det er en enkel måte å skrive ut små klistremerker på, slik at du kan ta en selfie med bestevennen din og feste minnet på smarttelefondekselet på få sekunder.

Canon SELPHY Square QX10 bruker klistremerkepapir med kanter og en ekstra tykk kant der du kan legge inn datoer, navn eller inspirerende sitater. Hvis du ønsker enda flere valgmuligheter, kan den større Canon SELPHY CP1500-skriveren skrive ut i en rekke formater, inkludert små klistremerker og klistremerker i kredittkortformat. SELPHY CP1500 kan også kobles til via USB hvis du vil skrive ut fra en annen enhet. Bare mat inn papir, så har du utskriften på noen sekunder.

I tillegg kan ZINK™-fotopapiret og serien med SELPHY-klistremerkepapir fjernes uten et spor, slik at du bare kan ta dem av og begynne på nytt når du går lei av designene dine.

4. Fest klistremerket, og kos deg

En kvinne med svart krøllete hår som smiler, mens hun fester bilder trykt på en Canon SELPHY Square QX10 på lokket på en bærbar datamaskin.

Tilpass den bærbare datamaskinen med et bilde for å alltid ha de beste øyeblikkene dine med deg – enten det er et triumferende bilde fra toppen av et fjell, en kaotisk gjenforening på universitetet eller en selfie med en du er glad i. Å ha et bilde i nærheten som får deg til å smile, er en flott måte å holde live i minnet på.

En kvinne iført en lilla genser som smiler, mens hun legger hendene på et par hodetelefoner på hodet. Runde fotoklistremerker lyser opp øreklokkene.

De tilpassede enhetene dine kan fremheve stilen din eller til og med et favorittantrekk. De er en måte å uttrykke hvem du er og skille deg ut på.

Nå er det på tide å fjerne baksiden fra utskriften og feste den på enheten din. Det kan være lurt å rengjøre overflaten først for å sikre at den er glatt og fri for rester. Fjern baksiden forsiktig, og fest klistremerket i én sakte bevegelse. En linjal kan være kjekk å ha her, for å hjelpe deg med å rive av og klistre klistremerket på del for del i en rett linje.

Når du har pyntet opp enhetene dine, vil du uten tvil legge merke til andre ting som også kunne trengt et mer personlig preg. Hvis du har gitt smarttelefonen et nytt utseende, hva med gi hodetelefonene en matchende design? Du kan til og med tilpasse enhetene dine spesielt for en feiring eller et arrangement – for eksempel en bursdag eller festival. Koordiner med venner, eller gjør din egen greie. Prosessen er rask og enkel, og mulighetene er uendelige.

Skrevet av Kat Halstead og Angela Nicholson

Relaterte produkter

Relaterte artikler