BRYLLUPSBILDER

Minner som varer: Lag minibilder som er verdige for bryllupsalbumet

Finn ut hvorfor Canon Zoemini S2 og Canon Zoemini-skriveren er det perfekte bryllupstilbehøret – både for deg og gjestene.
En kvinnes hender som fester bryllupsminibilder i en utklippsbok, med et hvitt Canon Zoemini S2 ved siden av seg.

Det er de små gledelige øyeblikkene i et bryllup som utgjør de mest minneverdige bildene. Latter, tårer og klirrende glass fra flere generasjoner som feirer sammen – ofte med de yngste gjestene løpende rundt med kakerester i ansiktet. Noen ganger kan disse små øyeblikkene fra den store dagen gå ubemerket hen for profesjonelle fotografer som er opptatt med å ta perfekte bilder. Men hva om bryllupsgjestene dine kunne fange disse øyeblikkene selv?

Med det kompakte Canon Zoemini S2-minikameraet med fotoskriver er det såre enkelt å ta bryllupsbilder og selfier. Her deler vi noen kreative ideer for hvordan du og gjestene dine kan bruke Canon Zoemini S2 og Canon Zoemini-instantskriveren til å oppsøke og dele disse dyrebare øyeblikkene.

Den perfekte isbryteren

En mann og en kvinne tar en selfie med et rosa Canon Zoemini S2. Kameraet er i fokus, men paret er uskarpe.

Med et innebygd speil og ringlys er Canon Zoemini S2 perfekt til å ta selfier med – spesielt bryllupsselfier, når gjestene vanligvis er på sitt fineste og er klar for litt moro.

Enten bryllupet finner sted på en tropisk strand, i et staselig hjem eller i selskapsrommet over din lokale bar eller restaurant, møter man vanligvis nye mennesker i bryllup. Selv om du kanskje planlegger noen festlige leker etter seremonien for å oppmuntre gjestene dine til å bli kjent, kan det å la gjestene ta bilder sammen være en naturlig og rimelig måte å bryte isen på.

Et instantkamera på et eget bord på festen med for eksempel champagnetårn, morsomme rekvisitter eller en gjestebok kan skape perfekte fotomuligheter og samtalestartere.

Ideelle steder å legge til en miniskriver

Et svart Canon Zoemini S på en gjestebok i et bryllup.

Canon Zoemini S2 er det perfekte bryllupstilbehøret. Gjestene kan lage sin egen improviserte fotografering og se resultatene umiddelbart med nydelige minibilder. For å gjøre dem enda mer spesielle kan gjestene til og med signere bildene eller legge til en kort beskjed i rammen.

To Canon Zoemini-skrivere på en bordplate med en kaketallerken og litt drikke.

Canon Zoemini-skriveren veier bare 160 g og er slank og lett, noe som gjør den til et diskré tillegg til bryllupskakebord, spillstasjoner med mer. Den er også utrolig lett å bruke.

Hvis du plasserer Canon Zoemini S2-fotoskriveren og -kameraet ved siden av kaken eller minneboken, kan det oppmuntre gjestene til å ta og skrive ut bilder. Hvis en gjest allerede har det perfekte bildet lagret på en smarttelefon fra tidligere på dagen, kan du koble til Canon Zoemini-skriveren via Bluetooth og skrive ut ved hjelp av Canon Mini Print-appen. Deretter kan gjestene feste bildet sitt ved siden av en håndskrevet beskjed som kan legges inn i gjesteboken.

Når du kombinerer Canon ZINK 1,3-tommers forhåndskuttet, rundt klistremerkepapir med Canon Zoemini, kan du skrive ut selvklebende bilder direkte fra telefonen ved hjelp av Canon Mini Print-appen. Venner og familie kan ta bilder, skrive dem ut, ta av baksiden og klistre bryllupsbildene i en gjestebok eller et album.

Hjemmelaget fotoboks

En kvinne som tar en selfie på et blått Canon Zoemini S2.

Hvis du vil lage en provisorisk fotoboks uten å betale for det, kan du bruke Live View-funksjonen i Canon Mini Print-appen kombinert med Canon Zoemini S2 til å stille inn en selvutløser, slik at du får tid til å komponere det perfekte bildet.

To unge kvinner ser på en samling fargerike minibilder av seg selv, der tekst og små tegninger er lagt til.

Alternativene i Canon Mini Print-appen omfatter små tegninger, tekst, rammer og til og med AR-effekter.

Fotobokser er en morsom og uformell måte å oppmuntre de voksne bryllupsgjestene til å senke skuldrene, finne fram skøyeren i seg og være barnslig. De passer også godt for barn, spesielt hvis du har en samling morsomme oppblåsbare artikler, papirutskjæringer, helsprø parykker, gigantiske solbriller og tøysete hatter.

Mulighetene er enorme når det gjelder å lage fotobokser – fra å ta bilder med blomsterbakgrunn til å lage en enorm bilderamme som gjestene kan posere bak. Canon Zoemini S2 kombinert med Canon Mini Print-appen gjør det mulig å ta gruppebilder med en praktisk selvutløser og fjernkontrollutløser, slik at gjestene kan skape og skrive ut sentimentale minner som vil få deg til å le i mange år fremover.

Samle sammen utskriftene etter bryllupsdagen, og lag en fotomontasje som fanger stemningen dere hadde. Det sørger for en livlig kreasjon hjemme og en morsom kontrast til de mer tradisjonelle bryllupsbildene.

Gå aldri glipp av et øyeblikk

Et utvalg Canon Zoemini S2-skrivere i Teal, White og Rose Gold.

Canon Zoemini S2 kan ta ca. 25 bilder per lading, og det finnes også et spor for microSD-kort. Dermed er det enkelt å lagre bilder du vil skrive ut senere, uten å gå glipp av noe.

Det er på festen mye av magien i brylluper skjer. Når feiringen varer langt utpå morgenkvisten, blir gjestene mer avslappet, og de du minst forventer det av kan vise frem dansetrinn de har spart utelukkende til arrangementer som dette. Ofte har de som står for bildetaking og videoopptak gått hjem på dette tidspunktet, så det er opp til venner og familie å fange disse spontane øyeblikkene på kameraet.

Hvorfor ikke sette opp selfie-stasjonen i nærheten av dansegulvet, der de umiddelbart kan ta, skrive ut og dele favorittbildene sine? Canon Zoemini S2-fotoskriveren passer perfekt til dette, og du kan få den i Teal, White og Rose Gold for å passe til temaet ditt.

Hvis de har nok energi igjen etter å ha danset hele kvelden, kan gjestene til og med tilpasse bildene med effekter og rammer via Canon Mini Print-appen. Hvis du går tom for papir, lagrer kameraet bildene på microSD-kortet slik at de kan skrives ut senere.

Ideell til enhver anledning

Canon Zoemini-bilder hengt opp på en lyslenke foran et vindu.

Canon ZINK TM-fotopapir er flekk- og vannbestandig, noe som gjør det til det perfekte valget når du vil ha utskrifter av høy kvalitet fra Canon Zoemini-skriveren.

Et Canon Zoemini S med et utvalg utskrifter og et merke, ved siden av et fotoalbum med Team Bride skrevet på forsiden.

Canon Zoemini S2 og Canon Zoemini passer utmerket til enhver anledning – fra bryllup og bursdager til spontane dager ute sammen med vennene dine.

Det finnes et ubegrenset antall perspektiver når det gjelder uformelle bryllupsbilder, og ved å lage din egen emneknagg til bryllupet kan du se gjennom alle gjestenes bilder fra den spesielle dagen etterpå, og skrive ut de du liker best. Hvis du føler deg kunstnerisk, kan du velge favorittbildene dine på smarttelefonen og bruke 2 x 3-tommers Canon ZINKTM-fotopapir med Canon Zoemini-skriveren til å skrive ut et utvalg. Du kan til og med lage takkekort av dem! Bildene er flekkbestandige, vannbestandige og rivesikre, og du kan feste favorittene dine på speil, telefondeksler eller bærbare datamaskiner, og også i papiralbum eller dagbøker.

Canon Zoemini og Canon Zoemini S2 passer imidlertid ikke bare til bryllup, de er også ideelle for alle slags feiringer, som bursdager, skoleavslutninger og religiøse seremonier. Når du fanger et øyeblikk og skriver det ut, får du et minne du kan henge opp eller dele med andre – du kan til og med skrive ut flere eksemplarer av det samme bildet for å dele en gruppeselfie med alle involverte.

Bli kreativ med Canon Mini Print-appen

En kvinne som bruker Canon Mini Print-appen på smarttelefonen sin. På bordet foran henne ligger et Canon Zoemini S2 og en utklippsbok dekket i bryllupsminibilder.

Bryllupsgjester kan utforme bildene sine på smarttelefonen med filtrene i Canon Mini Print-appen.

To runde fotoklistremerker med selfier på.

Du kan til og med lage gøyale runde klistremerker du kan dele med venner ved hjelp av Canon ZINK forhåndskuttet, rundt klistremerkepapir.

Kreative bryllupsgjester vil kanskje legge på litt ekstra når de skal lage en umiddelbar bildekreasjon, og Canon Mini Print-appen har en rekke funksjoner du kan bruke til å legge på morsomme tekstskrifter, stilige rammer og til og med AR-effekter (utvidet virkelighet).

Det finnes også en smart fotomontasjefunksjon der du kan velge tre, fire eller ni av favorittbildene dine, og deretter vil appen foreslå flere kreative måter å vise dem på. Canon Zoemini og Canon Zoemini S2 kan kobles til via Bluetooth, så gjestene kan ta, redigere og skrive ut 2 x 3-tommers bilder til en kreasjon av bilder fra bryllupet, av alle som deltok på den spesielle dagen.


Skrevet av Lorna Dockerill

Relaterte produkter

Relaterte artikler