A Canon PIXMA TS5350 Series printer next to school books, a pencil case and a pair of scissors.

UTSKRIFTSTIPS

Skolestart: gjør det gøy å lære med en Canon PIXMA-skriver

Ingenting er mer givende enn å se barna vokse. Når de finner sin plass i verden, er det et privilegium å se hvordan de utvikler seg og bruker kreativiteten. Enten de går på skole eller du velger å ha hjemmeskole, er hjemmeopplæring viktig for barnet. De kjente omgivelsene skaper et trygt og stimulerende miljø der de kan utforske, dyrke interessene sine og lage personlige prosjekter. Når de har riktige verktøy tilgjengelig, har de bedre forutsetninger for å lykkes, og det blir også enklere for deg å følge dem opp.

Når du skal lage en liste over det barnet kommer til å trenge til det kommende skoleåret, bør en fleksibel familieskriver stå øverst.

På nett

The hand of a small child touching a smartphone that is on top of a Canon PIXMA TS5350 Series printer.
Skriv ut fra en smarttelefon ved hjelp av Canon PRINT-appen – og hvis barna vil være kreative med leksene, kan de redigere og lage egne design i appene Canon Easy-PhotoPrint Editor og Canon Creative Park.

Canon PIXMA TS5350-serien i mellomklassen er et utmerket valg for mange. Den er enkel å bruke, prisgunstig og kompatibel med smarttelefonen. Barna kan skrive ut ved hjelp av en av de mange Canon-appene, og det hele går “lett som en plett”, ifølge femåringen. Den trådløse tilkoblingen er enkel å konfigurere, og du kan koble til skriveren med en rekke datamaskiner og smarte enheter samtidig, slik at hele familien får maksimal fleksibilitet.

Spar tid

A cat looks at a Canon PIXMA TS5350 Series printer that is surrounded by printouts.
Hjemmelæring kan virke slitsomt, men med en Canon PIXMA-skriver kan du skrive ut læremateriell og organisere det som du vil.

Det finnes mange utskriftsprogrammer fra Canon (iOS eller Android) som PIXMA TS5350-serien er kompatibel med, men start gjerne med den allsidige Canon PRINT-appen. Bare last den ned til smartenheten og følg instruksjonene på skjermen for å koble til skriveren, så er du er klar for å skrive ut fotografier og dokumenter, skanne og kopiere. Denne appen kan også kobles til eksterne nettskytjenester som image.canon, Dropbox, Google Classroom, Google Drive, Instagram og OneDrive. Voksne, tenåringer og litt eldre barn vil sette pris på å få tilgang til og skrive ut direkte fra disse populære plattformene og lagringstjenestene i nettskyen. Canon PIXMA TS5350-serien er også kompatibel med Apple AirPrint og Mopria for Android etter en konfigurering. Det betyr at du kan skrive ut fra alle Apple-produkter eller Android-enheter med et tastetrykk fra hvor som helst der har en nettverkstilkobling.

A child takes a printout from the paper tray of a Canon PIXMA TS5350 Series printer. A man sits on a sofa in the background looking at a smartphone.
Når du bruker Canon PRINT-appen, kan du skrive ut undervisningsmateriell fra sofaen, slik at hjemmelæringen blir rask og enkel.

I tillegg til de gode utskriftsfunksjonene har Canon PIXMA TS5350-serien også en skanner (oppløsning på opptil 1200 x 2400 dpi), slik at kopiering av studiemateriell og regneark blir en rask og enkel oppgave. Også her kan du bruke Canon PRINT-appen til å enkelt endre innstillingene, slik at Canon PIXMA TS5350-serien kan gjøre jobben for deg.

Inspirerer til kreativitet

A Canon PIXMA TS5350 Series printer on a desk in front of a pinboard covered in printouts.
Utskriftsmateriell for hjemmelæring åpner opp en verden av kreativitet som du kan skreddersy etter dine barns behov. Trenger de skrivetrening? Skriv ut retningslinjer for håndskrift!

Vil du gjøre mer? I tillegg til Canon PRINT-appen er både Canon Easy-PhotoPrint Editor og Canon Creative Park verdt å installere på smarttelefonen, slik at du får flere kreative muligheter. Med Canon Easy-PhotoPrint Editor kan du lage collager med flere bilder, lage en kalender, utforme en plakat og skrive ut klistremerker, for å nevne bare noen av de tilgjengelige alternativene. Blant de stilige malene i appen finner du alt fra skreddersydde oppsett som du kan tilpasse selv, til grafiske maler som er klare til bruk. Med Canon Creative Park-appen kan du på bare én ettermiddag lage et familiealbum, skrive ut et sett med alfabetkort og lage en plakat til et spesielt arrangement. Ikke bare kan du og barna hygge dere med de morsomme og varierte kreative appene, de er også trygge og enkle å bruke for yngre familiemedlemmer.

Utskrifter uten begrensninger

A Canon PIXMA TS5350 Series printer on a tabletop printing out photo collages.
Canon PIXMA TS5350-serien bruker Canons ChromaLife100-blekk for å oppnå naturtro og varige resultater.

I et hjem der alle bruker samme skriver, kan det være betryggende å vite at det toveis papirmatesystemet har stor kapasitet. Du kan legge opptil 200 vanlige ark i skriveren i Canon PIXMA TS5350-serien (100 ark bak og 100 ark i den justerbare frontkassetten) eller opptil 20 ark med fotopapir (bare bakre skuff). Canon PIXMA TS5350-serien kan også skrive ut tosidige utskrifter, slik at du kan redusere papirforbruket og redusere avfallsmengden. Canon PIXMA TS5350-serien leveres også med et system for to blekkpatroner (svart og farger) som bruker Canons ChromaLife100-blekk som sørger for strålende resultater. Kassettene er tilgjengelige i standardstørrelse eller XL. Du kan skrive ut dobbelt så mange sider med XL-kassetten, slik at du får en lavere kostnad per utskrift.

Takket være oppfinnsomme apper er Canon PIXMA TS5350-serien mye mer enn en skriver! Det er et verktøy som kan behandle enorme mengder digital informasjon, bilder og dokumenter med ett tastetrykk ved hjelp av smarttelefonteknologi og kreative oppsettsmaler.

Velge skriver

A Canon PIXMA TS5350 Series printer on a desk next to a pencil case and stationery.
PIXMA TS-serien har en rekke skrivere som passer dine behov, og hver av dem gir deg kreativ frihet når du skal gjøre skolearbeid og mye annet hjemme.

Blekkskriverne i Canon PIXMA-serien har noe for enhver smak. I tillegg til Canon PIXMA TS5350-serien ser du her noen andre skrivere i PIXMA TS-serien.

Canon PIXMA TS3350-serien

A Canon PIXMA TS3350 Series printer on a desk. Printouts, photos and a notebook are on the desk beside it.

Denne enkle modellen skriver ut kantløse bilder på opptil 5 x 7 tommer og leveres med 1,5-tommers LCD-skjerm. Denne rimelige skriveren er svært prisgunstig og er et godt valg hvis du ikke trenger et system for dobbel papirmating. Den er perfekt for hjemmearbeid og generell utskrift til hjemmebruk.

Canon PIXMA TS5150-serien

A Canon PIXMA TS5150 Series printer with its paper tray extended.

Den familievennlige Canon PIXMA TS5150-serien er plassert ved siden av Canon PIXMA TS5350-serien i PIXMA-serien og har mange likhetstrekk, men har en større LCD-skjerm på 2,5 tommer. I likhet med Canon PIXMA TS5350-serien leveres Canon PIXMA TS5150-serien med dobbelt papirmatingssystem, og den bakre skuffen og frontkassetten støtter en rekke papirtyper og konvolutter i opptil A4-format.

Canon PIXMA TS6350-serien

A Canon PIXMA TS6350 Series printer surrounded by papercraft materials, pencils and a pair of scissors.

Vil du fokusere på fotoutskrift av høy kvalitet? Canon PIXMA TS6350-serien leveres med et system for separate blekkassetter (pigmentsort, sort, cyan, magenta og gul) med fem kassetter. Det betyr at du kan bytte ut enkeltblekkpatroner når de går tomme. Denne multifunksjonsskriveren skriver ut kantløse fotografier på 10 x 15 cm på så lite som 21 sekunder, og den trådløse utskriftsfunksjonen er enkel å bruke.

Canon PIXMA TS8350-serien

A woman holds a smartphone above a Canon PIXMA TS8350 Series printer.

Øverst i PIXMA TS-gruppen finner vi den elegante og stilige Canon PIXMA TS8350-serien. Med et system for separate blekkpatroner med seks kassetter (pigmentsort, sort, cyan, magenta, gul og fotoblå) kan denne skriveren produsere resultater av høy kvalitet. Den passer bra for alle som setter pris på kvalitet og ønsker å skrive ut perfekte fotografier. Den har et spor for SD-minnekort, slik at du kan skrive ut direkte fra minnekortet, en 4,3-tommers berøringsskjerm og et allsidig flerbruksbrett for utskrift av medier som klistremerker og neglekunst.

Av Claire Price

Relaterte artikler
Printer fun for everyone

KREATIV UTSKRIFT

Skrivermoro for alle

Seks måter du kan bruke PIXMA-skriveren på for å live opp hjemmet ditt, familieaktiviteter og enheter.

A child sat at a table with an adult creating colourful papercrafts using a Canon printer.

UTSKRIFT OG UTFORMING

Oppdag hundrevis av kostnadsfrie, gøyale papirprosjekter

Med Creative Parks utvalg av papirprosjekter kan du engasjere og underholde barna hele dagen – fra dukketeater til brettspill, hjelpemidler og utfordrende labyrinter.

Relaterte produkter

Relaterte produkter

Relaterte produkter

Relaterte artikler

La deg inspirere er en viktig kilde til nyttige fotograferingstips, kjøpsveiledninger og innsiktsfulle intervjuer – alt du trenger for å velge det beste kameraet eller den beste skriveren og gi liv til din neste kreative idé.

Tilbake til alle tips og teknikker