UTSKRIFTSTIPS

Skolestart: få orden i sakene med en Canon-skriver

Finn ut hvordan en Canon-skriver kan hjelpe deg og barna dine med forberedelsene til det nye skoleåret, slik at læringen blir morsom.
Et barn sitter på fanget til en smilende kvinne og fargelegger utskrifter fra en Canon PIXMA-skriver. Hender som holder en smarttelefon, kan ses i bakgrunnen.

De fleste barn elsker skoleferiene, og nå finnes det flere ting enn noensinne som fanger oppmerksomheten deres, men før du vet ordet av det, er det skolestart igjen. Med en Canon-skriver kan dra nytte av entusiasmen rundt sommerferien og engasjere barna i forberedelsene til det nye skoleåret.

Det er enkelt å koble PIXMA- og SELPHY CP1500-skrivere til datamaskiner og mobilenheter, slik at hele familien kan bli involvert. Barna kan også skrive ut raskt og enkelt med en av de mange Canon-utskriftsappene. Veiledningen vår for Canons utskriftsapper og programvare hjelper deg med å velge riktig verktøy for prosjektet. Her er noen ideer til å komme i gang.

En Canon PIXMA-skriver på et skrivebord av tre ved siden av en tavle, bøker og kontormateriell.

Når du skal lage en liste over det barnet kommer til å trenge til det kommende skoleåret, bør en fleksibel familieskriver stå øverst. Canon PIXMA TR4750i-serien er et godt valg – den er brukervennlig, rimelig og kompatibel med smarttelefonen din.

Hender som holder en smarttelefon med en Canon-utskriftsapp. Bildet på smarttelefonskjermen skrives ut på skriveren i bakgrunnen.

Med Canon PRINT-appen kan du skrive ut fra en smarttelefon – og hvis barna vil være kreative med skoleprosjektene, kan de redigere og lage sine egne design i Canon Easy-PhotoPrint Editor- og Canon Creative Park-appen.

1. Skriv ut timeplaner

En hvit Canon SELPHY CP1500-skriver som skriver ut et bilde av en ung jente i skoleuniform. Bildet inneholder også en liten QR-kode.

Canon SELPHY CP1500 kan skrive ut QR-koder, slik at du kan legge til koblinger til klubber og organisasjoner på utskriftene for enkel tilgang til adressedetaljer og rutetabeller.

Et bilde sett ovenfra av en person som fyller inn datoer for måneden september på en hjemmelaget kalender.

Bruk Canon-skriveren til å gjøre familiebildene dine om til personlige kalendere, slik at du aldri går glipp av aktiviteter og lekeavtaler etter skoletid. Du kan til og med lage små magneter ved hjelp av Canons magnetiske fotopapir for å feste timeplaner og kalendere på kjøleskapet.

Kunst og håndverk på mandag, gym på tirsdag og naturfag på onsdag. Det er vanskelig nok å holde oversikt over alt som barna og tenåringene i huset må huske på gjennom hele uken – og det er før du kommer til fritidsaktivitetene.

Ved å skrive ut timeplaner og feste dem på en tavle eller på kjøleskapet kan du sørge for at hele familien ser hva de må huske å ta med seg på de ulike dagene. Du trenger ikke lenger å haste tilbake for å levere et par glemte fotballsko.

Du kan også skrive ut kalendere via Easy-PhotoPrint Editor-appen, der du kan legge til bursdagsselskaper, lekeavtaler og andre kommende familiebegivenheter, og notere hvem som leverer eller henter barna på skolen.

Canon PRINT-appen er kompatibel med de fleste PIXMA-skrivere, slik at det er enkelt å skrive ut trådløst fra smarttelefonen. Du kan også bruke appen til å skrive ut fra eller skanne til ulike nettskybaserte tjenester som mange skoler nå bruker til skoleoppgaver og lekser, inkludert image.canon, Dropbox™, Google Classroom™, Google Disk™ og Microsoft OneDrive®. De fleste Canon PIXMA-skrivere er også kompatible med Apple® AirPrint® og Mopria® for Android etter første konfigurering. Det betyr at du kan skrive ut fra alle Apple-produkter eller Android-enheter med et tastetrykk fra hvor som helst der det er en nettverkstilkobling.1

2. Fest klistrelapper på drikkeflasker og matbokser

En hvit Canon-skriver skriver ut et lite ark med samme bilde av en ung jente repetert åtte ganger.

Bruk Canon SELPHY CP1500-skriveren til å skrive ut skreddersydde etiketter på klistremerkepapir som er kvadratisk (KC-18IS, 54 x 54 mm), i kredittkortstørrelse (KC-18IF, 54 x 86 mm) eller i ministørrelse (KC-18IL, 22 x 17,3 mm).

To hender som fester et klistremerke med et bilde av en ung jente, på en grønn vannflaske.

Bare ta av baksiden, og fest den til barnets matboks eller vannflaske.

Mange skoler ber nå barna om å ta med seg sin egen vannflaske hver dag. Men siden det er så populært med enhjørninger, dinosaurer og visse tegneseriefigurer på skolen, er det fort gjort at flaskene blir byttet om.

Bruk den kompakte Canon SELPHY CP1500-skriveren til å lage dine egne tilpassede etiketter for flasker, matbokser og brillehus ved hjelp av Canon SELPHY-klistremerkeark i mange forskjellige størrelser, istedenfor vanlig papir som brukes til å skrive ut bilder eller dokumenter. Canon SELPHY Photo Layout-appen har et alternativ for etikettoppsett, slik at du kan velge et bilde fra kamerarullen og tilpasse det med tekst, stempler og farger. Det finnes også et alternativ for å lage minietiketter som du kan bruke til å skrive ut åtte små bilder – identiske eller forskjellige – på ett ark.

Har du en matboks i metall? Ikke noe problem. Bruk Canon PIXMA-skriveren til å lage etikettene på Canon Magnetic Photo Paper. Etikettene fester seg til overflaten, og du kan fjerne dem når du trenger å vaske matboksen.

3. Lag kreative kunstverk

En barnetegning skrives ut på Canon Magnetic Photo Paper med en svart Canon-skriver. Det originale kunstverket ligger på bordet ved siden av skriveren.

Du kan skrive ut vakre, holdbare bilder som er rike på detaljer, slik at du virkelig kan vise frem barnas kunst. Hvis skriveren har en skanner, kan du også skanne kunst og skrive ut.

Barna lager ofte kunstverkene sine på papir med blyant, fargestift, tusj og maling. Med skannerne som er innebygd i de fleste Canon PIXMA-skriverne, eller ved hjelp av Smartphone Copy-alternativet, er det raskt og enkelt å overføre barnas kunstverk til den digitale verden, slik at de kan skrives ut i forskjellige former, eller bare for å lage flere kopier av originalene. Du kan også skanne fra smarttelefonen med Canon PRINT-appen. Du kan til og med skrive ut noen på Canons magnetiske fotopapir for å henge på kjøleskapet, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at originalen skal bli skitten, revet opp eller slitt. Siden hvert ark bare er på 10 x 15 cm kan du vise frem ganske mange kunstverk samtidig.

Canon Photo Cube er et annet flott alternativ for å vise frem barnas kunstverk. Boksen er en smart oppbevaringsløsning for bilder for firkantede utskrifter, og den kan også dekoreres med bilder på utsiden som gir den et mer personlig preg. Barna kan bruke den til å vise frem de beste bildene fra sommerferien eller kanskje til prosjekter som viser årstidene. Photo Cube leveres med to blekkpatroner og 40 kvadratiske ark av typen Photo Paper Plus Glossy II.

4. Design egne bokmerker

Husformede bokmerker, laget med Canons Creative Park-maler, plassert på de åpne sidene i en bok.

Creative Park har mange bokmerkemaler, inkludert disse søte husformede designene.

Et bilde sett ovenfra av fargerike skolebøker, klistremerker og en Canon SELPHY CP1500 som skriver ut et bilde av en ung jente i skoleuniform.

SELPHY-skrivere kan brukes med alle smartenheter, slik at du raskt og enkelt kan lage bokmerker og etiketter.

Barna kan også bruke PIXMA- eller SELPHY-skriverne til å designe bokmerker til skolestart.

PIXMA-brukere kan finne forhåndsdesignede bokmerker på Creative Park-nettsiden, inkludert ulike typer dyr og noen søte pingvinformede sidemarkører.

Med Canon SELPHY Photo Layout-appen kan du lage personlige bokmerker på SELPHY CP1500-skriveren. Velg alternativet for bokmerkeoppsett og papir i postkortstørrelse (100 x 148 mm), og velg deretter om du vil ha de valgte bildene plassert øverst eller nederst på bokmerket. Alternativet for bokmerkeoppsett er også nyttig hvis du skal skrive ut ID-bilder til buss- eller bibliotekkort.

5. Utskrift uten begrensninger

En smilende kvinne og et barn sitter ved et bord ved siden av en Canon PIXMA MegaTank-skriver. Kvinnen etterfyller skriverens blekkassetter mens barnet fargelegger en utskrift.

Hvis skriveren brukes regelmessig av hele familien, fra skolemateriell til hjemmekontor, har Canon PIXMA G3570-serien med MegaTank-skrivere påfyllbare blekkassetter som kan etterfylles, noe som kan være et mer økonomisk alternativ for utskrift av store volumer.

I et hjem der alle bruker samme skriver, kan det være betryggende å vite at papirmatesystemet har stor kapasitet. Du kan legge i opptil 100 vanlige ark i skriveren i den justerbare frontkassetten i Canon PIXMA TR4750i-serien eller opptil 20 ark med fotopapir. Den kan også utføre automatisk tosidig utskrift, noe som kan redusere papirforbruket og redusere avfallsmengden.

PIXMA TR4750i-serien leveres også med et system for to blekkpatroner (sort og farger) som gir strålende resultater. Kassettene er tilgjengelige i standardstørrelse eller XL. Du kan skrive ut dobbelt så mange sider med XL-kassetten, slik at du får en lavere kostnad per utskrift. For skanning, kopiering og til og med faksing har skriveren en skanner med høy oppløsning og en 20-arks automatisk dokumentmater som er ideell til skolelitteratur og hjemmelekser som går over flere ark.

Med PIXMA TR4750i-serien og et utvalg av andre PIXMA-skrivere kan du abonnere på PIXMA Print Plan2. Slik overvåkes skriverens blekknivåer automatisk, og nye kassetter leveres på døren allerede før du trenger dem. Dette gjør den ideell for foreldre som vil forsikre seg om at de eldre barna som går på universitet, aldri går tom for blekk. Det finnes ulike prisnivåer som dekker behovene dine.

PIXMA G3570-serien er et annet godt alternativ for travle familier som skriver ut mye. Disse MegaTank-skriverne har store påfyllbare tanker som kan etterfylles med enkle, sølefrie blekkflasker. Et komplett sett med blekkflasker gir opptil 81003 sider til en brøkdel av prisen på kassetter, noe som gjør brukskostnadene for utskrift av store volumer mye lavere.

Et nytt semester byr på organisatoriske utfordringer for foresatte og for barna. Disse kan bli enda større når barnet går inn i et nytt skoleår, eller til og med begynner på en ny skole. Med allsidigheten, fleksibiliteten og de mange tilkoblingsmulighetene kan Canons skriverserie forenkle hele prosessen og hjelpe familien med å bli organisert, i tillegg til å skape litt moro og rom for kreativitet på veien.

Skrevet av Matthew Richards, Claire Gillo og Rachel Segal Hamilton

 1. Dropbox er et varemerke for Dropbox, Inc.
  Google, Google Classroom og Google Disk er varemerker for Google LLC, og dette nettstedet er ikke godkjent av eller tilknyttet Google på noen måte.
  Microsoft OneDrive er et registrert varemerke for Microsoft Corporation i USA og andre land.
  Apple og AirPrint er varemerker tilhørende Apple Inc., registrert i USA og andre land og regioner.
  Mopria er et varemerke for Mopria Alliance, Inc.
 2. PIXMA Print Plan er bare tilgjengelig for personer bosatt i Belgia, Danmark, Finland, Frankrike, Irland, Italia, Nederland, Norge, Spania, Storbritannia, Sveits, Sverige, Tyskland og Østerrike.
 3. Økonomimodusen reduserer forbruket av sort blekk ved å redusere tettheten, slik at 26 % flere sider enn i standardmodusen kan skrives ut. Sidekapasiteten er oppgitt som en anslått verdi basert på Canons egen testmetode, som bruker ISO/IEC 29103-diagrammet og simulering av kontinuerlig utskrift med nye blekkassetter etter det innledende oppsettet.

Relaterte produkter

 • Canon PIXMA G3570

  MegaTank-skrivere

  PIXMA G3570-serien

  Skriv ut, kopier og skann hjemme med denne raske skriveren med Wi-Fi og påfyllbar blekktank
 • Skrivere til hjemmet

  SELPHY CP1500

  Skriv ut svært holdbare utskrifter i mange farger på få sekunder med denne brukervennlige, kompakte fotoskriveren.
 • Blekkskrivere

  Magnetic Photo Paper MG-101

  Tilfør bildeutskriftene dine mer kreativitet og interaktivitet med Canons Magnetic Photo Paper MG-101.
 • Relaterte artikler

 • KREATIV UTSKRIFT

  Skriv ut lister, planer og mål

  Vær kreativ med en Canon PIXMA-skriver, og hold deg organisert og oppmerksom året rundt.

 • UTSKRIFT

  De beste skriverne for hjemmekontor

  Jobb effektivt hjemmefra med Canon PIXMA- og MAXIFY-skriverne.

 • UTSKRIFT

  Slik bruker du en trådløs skriver

  Smarte måter du kan få mest mulig ut av den trådløse skriveren din på.

 • UTSKRIFT

  De beste skriverne for studenter

  Enhver student trenger en skriver. Utforsk de beste rimelige alternativene som dekker behovene dine.