UTSKRIFTSTIPS

Utskrifter kan få deg i godt humør

Fotografier foreviger øyeblikk – finn ut hvordan du skriver ut favorittbildene dine og dekorerer hjemmet ditt med minner.
Canon Camera
Vi har ikke alltid mulighet til å tilbringe tid med de vi er glade i, og selv om e-post, sosiale medier og videoanrop har revolusjonert måten vi kommuniserer på over store avstander, er ikke alle like begeistret for denne typen kommunikasjon. Besteforeldre kan streve med teknologien, små barn blir gjerne utålmodige, og andre er kanskje leie av å bruke fritiden på å stirre på en skjerm.

Fotografier foreviger øyeblikk, og når du skriver ut disse øyeblikkene, blir de enda mer betydningsfulle. Når du henger opp bilder av venner eller familie hjemme, bidrar det til å ivareta båndet du har til dem. Bilder i en utklippsbok eller et album gir deg enkel tilgang til gode minner, og er også en flott gave.

Her er noen forslag til hvordan du kan bruke utskrift til å komme i godt humør.
En liten gutt hjelper til med å henge opp et innrammet bilde av besteforeldrene sine på en vegg.

Et konkret objekt er langt mer tilfredsstillende enn å bla gjennom bilder i kamerarullen. Skriv ut betydningsfulle bilder av venner og familie som du kan henge opp hjemme.

Heng opp bilder der du vil se dem

En forelder og et barn henger opp utskrevne fotografier festet til en snor fra en vinduskarm.

Det er å dekorere hjemmet med minner gjør det enkelt å komme i bedre humør og føle nærhet til de du er mest glad i.

En kvinne som fjerner baksiden på en bilderamme. En Canon PIXMA TS5350-skriver, et fotografi og en pakke med glanset fotopapir på skrivebordet foran henne.

Skriveren i Canon PIXMA TS5350-serien er ideell for hobbyarbeid og kreasjoner, og takke være utskrift med Wi-Fi kan du kontrollere det hele fra en smarttelefon.

Ansiktene til venner og familie på bilder kan gjøre deg lykkeligere. Inntil nylig var det vanlig å ha bilder av sine kjære i vesker eller lommebøker. Hvis man hadde en dårlig dag, kunne en titt på bildene få en i bedre humør. Det moderne alternativet er kanskje digitale bilder som er lagret på smarttelefonen, men det er fortsatt enklere å føle et bånd til et utskrevet fotografi. Heng opp bilder der du tilbringer mye tid, for eksempel på kjøkkenet eller kontoret, for å komme i bedre humør gjennom dagen.

Skriveren i Canon PIXMA TS5350-serien er en godt valg for utskrift i hverdagen. Koble den direkte til smarttelefonen din, og skriv ut 4 x 6-fotografier uten kant på bare 36 sekunder. En ramme er ikke det eneste alternativet når du skal vise frem bildet – hva med å skrive ut på selvklebende fotopapir eller magnetisk fotopapir og feste bildene på en PC-veske eller kjøleskapet? Du kan også ta med deg bildene overalt når du skriver ut på overføringspapir og stryker det på klær eller tilbehør av bomull.

Gjør utskriftene om til et hobbyprosjekt

En liten gutt fester utskrevne bilder i en brun utklippsbok av papir.

SELPHY Square QX10 er ideell for utklippsbøker ettersom bildene har en selvklebende bakside og ikke trenger klissete lim eller tape.

En Canon SELPHY Square QX10-skriver står oppå en utklippsbok.

Det er enkelt å tilpasse bildene med filtre, kanter eller ekstra tekst ved hjelp av SELPHY Photo Layout-appen.

En utklippsbok er et artig prosjekt som vil underholde barna i timevis. Det kan også hjelpe dem å holde kontakt med familiemedlemmer som de kanskje ikke har sett på en stund.

SELPHY Square QX10 er den perfekte skriveren for utklippsbøker. Koble skriveren direkte til smarttelefonen via Wi-Fi og SELPHY Photo Layout-appen, og la barna legge filter, kanter og tekst på bildene i bilderullen før utskrift. Etter utskrift kan du fjerne baksiden på utskriftene og feste dem direkte i utklippsboken uten tape eller lim. Den hvite kanten er ideell for personlige notater eller morsomme tekster.

Hvis du mener at utklippsbøker bare er for barn, hva med å lage dine egne fotoalbum eller fotografere og skrive ut daglige bilder for dagbøker? Den bærbare og kabelfrie SELPHY Square QX10 gjør det mulig å skrive ut hvor som helst. Du kan ha den på nattbordet og legge den i bagasjen sammen med en dagbok når du pakker til din neste helgetur.

Husk øyeblikket

To unge kvinner poserer for en selfie tatt med Canon Zoemini S.

Hverdagslige begivenheter, for eksempel møte med venner, er fortsatt verdt å forevige og feire. Canon Zoemini S er en skriver i lommeformat som du kan ta med deg overalt.

Det å leve i nuet innebærer mer enn bare å nyte de gode øyeblikkene til det fulle. Det innebærer også å være til stede og verdsette hver dag som den er. Fotografier kan bidra til å gjøre øyeblikket bedre og mer betydningsfullt, enten du feirer en bursdag med dine nærmeste venner, eller gjør noe så enkelt som å gå tur med hunden. Et digitalt fotografi av hunden din kan gå tapt i digital lagring på en smarttelefon eller et kamera, men en spontan utskrift gjør øyeblikket mer betydningsfullt.

Canon Zoemini S er et kamera med 8 megapiksler og en instantskriver. Det har et selfiespeil og innebygd ringlys for å sikre at du ser best mulig ut når du foreviger personlige øyeblikk. Du kan koble Canon Zoemini S til en smarttelefon ved hjelp av Bluetooth og Canon Mini Print-appen. Det betyr at hvis du glemmer å ta det med deg, kan du likevel bevare øyeblikket og skrive ut et bilde så snart du kommer hjem.

Send fotografier i posten

Et lite barn vinker til besteforeldrene sine under et videoanrop på et nettbrett.

Det å sende bilder i posten er en annen mulighet for å holde kontakten med personer som bor langt unna.

En Canon SELPHY Square QX10 ved siden av en smarttelefon.

Du kan skrive ut flere bilder med Canon SELPHY Square QX10 og sende dem til venner og slektninger.

Selv om det er mulig å sende fotografier via Internett, betyr det ikke at det er mindre betydningsfullt å sende et bilde i posten. Besteforeldre er kanskje ikke aktive på sosiale medier eller komfortable med videoanrop, men blir kanskje glad for å få fotografier av barnebarna – eller til og med en hjemmelaget utklippsbok – i posten. Og det gjelder ikke bare besteforeldre. Hvem vil ikke sette pris på å få bilder av spesielle øyeblikk i postkassen? Det er mye hyggeligere enn å åpne enda en regning!

Send bilder som er tatt og skrevet ut med Canon Zoemini S, eller skriv ut flere eksemplarer av samme fotografi – ett til deg og ett til dem – med SELPHY Square QX10. Hvis du vil sende noe litt større, kan du fylle en PIXMA-skriver med standard fotopapir (4 x 6) eller glanset A4-fotopapir.

Enten du skriver ut for å bevare minner, gjøre øyeblikket bedre eller holde kontakt med venner og familie som du ikke kan besøke like ofte som du skulle ønske, kan utskrifter ha en positiv effekt på livet ditt på mange ulike måter.


Skrevet av Matthew Bowen

Relaterte produkter

Relaterte artikler

 • En Canon PIXMA G6050-skriver og magnetisk fotopapir fra Canon på et bord ved siden av papirkreasjoner, inkludert en dinosaururo, et enhjørninghode og katteklistremerker.

  KREATIV UTSKRIFT

  Lag stilige dekorasjoner til hjemmet

  Slipp kreativiteten løs og dekorer hjemmet ditt med Creative Park og en PIXMA G6050-skriver.

 • Lag din egen skattejakt for familien

  KREATIV UTSKRIFT

  Lag din egen skattejakt for familien

  Se hvordan du kan skape et spennende eventyr ved hjelp av PIXMA-skriveren og litt fantasi.

 • Skrivermoro for alle

  KREATIV UTSKRIFT

  Skrivermoro for alle

  Seks måter du kan bruke PIXMA-skriveren på for å live opp hjemmet ditt, familieaktiviteter og enheter.

 • A tablet showing the Creative Park app next to personalised cards and a party garland.

  UTSKRIFT OG UTFORMING

  Skriv ut til festen din

  Bruk Creative Park-appen til å realisere festplanene dine.