A printout on a printer tray of an iron-on transfer of a polar bear. different print applications, smartphone, cloth bag, T-shirt, party glasses

KREATIV UTSKRIFT

Din verden på trykk – tilpass, skap, inspirer!

Med Canons papir, apper og skrivere kan du være kreativ hjemme på mange ulike måter.

Blant utvalget av kreativt utskriftspapir fra Canon finner du alt du trenger for å sette ideene dine ut i livet. Med Matt fotopapir av høy kvalitet eller dobbeltsidig matt papir får dine gratulasjonskort, tillegg til utklippsboken eller papirprosjekter fra Creative Park et profesjonelt preg. Glanset fotopapir passer perfekt til å skrive ut og henge opp favorittbildene dine fra sosiale medier.

Ved hjelp av Canon PRINT-appen er det enkelt å koble skriveren til alle bildene dine på smarttelefonen, og medEasy-PhotoPrint Editor-appen er det enkelt redigere bildene dine og lage collager, kort og andre skreddersydde produkter.

Få tak i papir, sjekk ut disse gøyale ideene, og gi liv og et personlig preg til favorittbildene dine.

Vær kreativ med Creative Park

A selection of paper-crafted animals from Canon's Creative Park, including an owl, a squirrel and a hedgehog.
Creative Park samler familien. Hva med å ta naturen inn ved å lage en samling med søte dyrevenner?

Er du på utkikk etter inspirasjon? Ta en titt på det fantastiske utvalget maler som er tilgjengelig på Creative Park, Canons side med kostnadsfritt materiell for papirkunstprosjekter til din Canon-skriver. Her finnes det noe for alle og enhver. Kanskje du vil lage en gigantisk panda i 3D, et søtt pinnsvin som får plass i hendene dine eller et sett med spåer som ser ut som figurene i Lille Rødhette? Velg deg ut et prosjekt, last ned malen og instruksjoner som er enkle å følge, skriv ut på det papiret som anbefales, og så er du klar for timevis med moro!

Vil du ha en større utfordring? Hva med å prøve deg på å skape en miniatyrversjon av et landemerke, som for eksempel Tower Bridge i London, en dinosaur som Tyrannosaurus eller Triceratops, eller en vintage Mercedes Benz 500K med åpent tak? Hvis du heller vil sprite opp hjemmet ditt med farger finnes det maler for en sommerfugluro, dekorative girlandere og til og med et utvalg blomster og vaser, så du kan skrive ut og skape papirbuketter.

Gjør hjemmet ditt levende

Photos printed on Canon Magnetic Photo Paper MG-101 arranged on the front of a fridge.
Skriv ut favorittbildene dine på magnetisk fotopapir, og sett et personlig preg på kjøkkenet ditt med en fargerik collage på kjøleskapet.

Fyll skriveren din med magnetisk fotopapir for å skape en skreddersydd utstilling på kjøleskapet, som du enkelt kan endre og snu om på for å fornye. Eller hva med å skape en magnetisk stemningstavle som både er dekorativ, og som kan hjelpe deg med å fokusere på ideene dine? Du kan redigere magnetene dine med Canons Easy-PhotoPrint Editor-app for å skape en rask og iøynefallende utstilling.

Spre kjærligheten

A woman holding printed sunglasses (left). A printed banner spelling 'Happy Birthday' (right).
Skriv ut bannere du kan dekorere hjemmet ditt med, eller lag gøyalt tilbehør.

Creative Park er fullpakket med ideer for feststemt moro, og med håndlagde festantrekk og tilbehør vil alle kunne være med på festen, uavhengig av om du feirer med de du bor med, familien din eller om en anledning feires på Internett. Canons matte fotopapir av høy kvalitet passer perfekt til å skape temabaserte dekorasjoner.

a rope with pegged images with writing on them

Hold festen i gang ved å skrive ut og henge opp bilder av vennene dine på veggen. Legg inn papir av typen 13x13 cm Plus Glossy II i skriveren din (eller 9x9 cm om denne størrelsen er kompatibel med skriveren din) for å skrive ut favorittbildene dine i Instagram-format. Disse utskriftene i retrostil ser bra ut overalt, men de kan gjerne festes med klyper på en hyssing eller et bånd, for å tilføre en vegg litt farge, eller for å skape feststemning.

two greeting cards on the left folded and one open card on the right with a picture of 2 hands making a heart shape

Om dere ikke har muligheten til å samles for å feire en bursdag eller en spesiell anledning, kan du likevel vise folk at du er glad i dem ved å sende et skreddersydd kort. Canons dobbeltsidige matte papir i størrelsen 18 x 25 cm, har en brett langs midten, slik at du kan sende ut personlige kort i konvoluttene som er inkludert i pakken. Tenk for en fin måte å vise dine kjære at du setter pris på dem!

Av Angela Nicholson

Relaterte artikler
Printer fun for everyone

KREATIV UTSKRIFT

Skrivermoro for alle

Seks måter du kan bruke PIXMA-skriveren på for å live opp hjemmet ditt, familieaktiviteter og enheter.

A table filled with paper craft items and a child making them under adult supervision.

UTSKRIFT OG UTFORMING

Oppdag hundrevis av kostnadsfrie, gøyale papirprosjekter

Med Creative Parks utvalg av papirprosjekter kan du engasjere og underholde barna hele dagen – fra dukketeater til brettspill, hjelpemidler og utfordrende labyrinter.

Printing bespoke cards

KREATIV UTSKRIFT

Skrive ut skreddersydde kort

Seks trinn for å lage flotte, skreddersydde gratulasjonskort.

Relaterte produkter

Relaterte produkter

Relaterte produkter

Anbefalte apper

Relaterte artikler

La deg inspirere er en viktig kilde til nyttige fotograferingstips, kjøpsveiledninger og innsiktsfulle intervjuer – alt du trenger for å velge det beste kameraet eller den beste skriveren og gi liv til din neste kreative idé.

Tilbake til alle tips og teknikker