Which is the best EOS System for me?

Hva er det beste EOS-systemet for meg?

Alle speilreflekskameraene med utskiftbare objektiver i EOS-serien, tilbyr en rekke funksjoner og fordeler som er utformet for å hjelpe deg med å få mer ut av fotograferingen eller filmskapingen.

EOS-filosofien

EOS-serien er utformet for å hjelpe deg med å skape de aller beste bildene og filmene. Hvert system tilbyr ulike teknologiske og designmessige forskjeller – med alternativer for kamerahus for speilreflekskameraer og speilløse kameraer, og med APS-C- eller fullformatsensorer. EOS-kameraer hjelper deg på veien mot større kreativitet – enten du er nybegynner og trenger et kamera som kan hjelpe deg i gang på den kreative reisen din, eller en erfaren profesjonell som ser etter et allsidig verktøy som er utformet for å fungere optimalt i enhver situasjon.

Which EOS System Should You Choose?

Hvilket EOS-system bør jeg velge?

Richard Walch, profesjonell fotograf, veileder deg gjennom EOS-serien for å hjelpe deg med å finne ut hvilket kamera med utskiftbare objektiver du skal velge.

Se video

Liten men kraftig – EOS M-serien

EOS M-serien er utformet for å være liten og lett og tilbyr speilreflekskamerakvalitet med en rekke utskiftbare EF-M-objektiver. Disse kameraene er flotte til å fange inn hverdagslige øyeblikk med enestående kreativitet.

Finn ut mer om serien

Small but powerful: the EOS M range

Allsidighet for alle: APS-C EOS speilreflekskameraer

APS-C speilreflekskameraer tilbyr en tradisjonell fotograferingsopplevelse med et større kamerahus, utskiftbare objektiver og en optisk søker, slik at du kan se nøyaktig hva du fotograferer direkte gjennom objektivet.

Finn ut mer om entusiastserien

Versatility for all: APS-C EOS DSLRs

En ny epoke for EOS – fordelene med EOS R-systemet

Dette fullformats speilløse kamerasystemet er utformet rundt den banebrytende EOS R-objektivfatningen som gir raskere fokuseringshastigheter, bedre bildekvalitet og mere lyssterke objektiver. Systemet kan også integreres med eksisterende EOS-systemer.

Lær mer

A new era of EOS: the EOS R advantage

Ultimat kreativitet – fullformats EOS-speilreflekskameraer

Serien med EOS-speilreflekskameraer inkluderer noen av Canons kraftigste kameraer for avanserte fotoentusiaster og profesjonelle – med tradisjonell og robust håndtering i tillegg til en optisk søker som gjør at du kan se gjennom objektivet.

Finn ut mer om serien

Ultimate creativity: the Full-Frame EOS DSLR

Canon-objektivserien

Canons objektivserie gir deg et bredt utvalg og kan brukes av både APS-C- og fullformatkameraer. De gjør det mulig for deg å utforske mange kreative vinkler og synspunkter – fra primærobjektiver for profesjonelle til zoomobjektiver til alle formål.

RF-objektiver EF L-serien EF-S EF-M

Vis alle objektiver

The Canon lens range

Slik fungerer EOS-serien sammen

Serien med EOS-speilreflekskameraer og EF- og EF-S-objektiver er utformet med tanke på kompatibilitet slik at brukere kan oppgradere til et nytt EOS-kamera vel vitende om at de eksisterende objektivene fortsatt passer og fungerer slik de skal.

EOS R-systemets objektivkompatibilitet

I tillegg til egne objektiver kan fullformats EOS R-systemet bruke EF- og EF-S-objektiver med en rekke objektivfatningsadaptere.

  • EOS R-kameraer er kompatible med alle RF-objektivene
  • EOS R-kameraer er kompatible med alle EF-objektivene med en adapter
  • EOS R-kameraer er kompatible med alle EF-S-objektivene med en adapter

Finn ut mer om EOS R-systemet

EOS R System lens compatibility

Kompatibilitet med fullformats speilreflekskameraer

Canons fullformats speilreflekskameraer fungerer med fullformats EF-objektiver. Disse spenner fra ultravidvinkel til supertelefoto i tillegg til optikk med tilt-shift-perspektivkontroll og ekstremt store blenderåpninger.

  • Fullformats EOS-speilreflekskameraer er kompatible med alle EF-objektivene

Finn ut mer om EOS-speilreflekskameraer

Full-Frame EOS DSLR compatibility

Kompatibilitet med EOS APS-C

Speilreflekskameraer som er utformet rundt APS-C-sensoren i standard størrelse, kan bruke både EF-S- og fullformats EF-optikk, noe som gir fotografer mange muligheter. EF-objektiver beskjærer bildet på en mer telefotoobjektivlignende måte sammenlignet med samme objektiv på et fullformats EOS-kamera, noe som gjør at disse objektivene er godt egnet for fotografering av sport og dyreliv.

  • EOS-APS-C-speilreflekskameraer er kompatible med alle EF-objektivene
  • EOS-APS-C-speilreflekskameraer er kompatible med alle EF-S-objektivene

Finn ut mer om speilreflekskameraer for nybegynnere

Finn ut mer om speilreflekskameraer for fotoentusiaster

EOS APS-C compatibility

Kompatibilitet med EOS M

Canons speilløse APS-C-kameraer har sin egen serie med kompakte og bærbare EF-M-objektiver, men de kan også bruke EF- og EF-S-objektiver gjennom en objektivfatningsadapter. Dette gir fotografer som allerede har investert i EOS-systemet, muligheten til å eie et kompakt speilløst kamera.

  • Speilløse EOS M-systemkameraer er kompatible med alle EF-M-objektivene
  • Speilløse EOS M-systemkameraer er kompatible med EF-objektivene med en adapter
  • Speilløse EOS M-systemkameraer er kompatible med EF-S-objektivene med en adapter

Finn ut mer om EOS M speilløse kameraer

EOS M compatibility

Du er kanskje også interessert i