Få bedre oversikt over bildene dine med ny Connect Station CS100-app og fastvareoppdatering

Oslo, 10. mars 2016 – Canon kunngjør i dag at de lanserer en egen app for Connect Station CS100 i slutten av mars. Den nye appen vil være tilgjengelig for iOS- og Android-enheter, og inneholder funksjoner for å laste opp og ned fra smarttelefoner eller nettbrett. Du kan også bla gjennom og velge bilder du vil vise på TV-skjermen, samt endre navnet på album og legge inn kommentarer¹.

Connect Station CS100.jpg


Canon lanserer i tillegg en automatisk fastvareoppdatering for Connect Station CS100 i slutten av mai. Oppdateringen gir enda enklere tilgang til og forbedret kontroll over bildebiblioteket.

Med Firmware 2.0-oppdateringen utvides Connect Station CS100 med følgende funksjoner:

  • Rask opplasting av mange bilder – importer bilder raskt fra PC-en til Connect Station CS100 med det nye, brukervennlige grensesnittet med «dra og slipp»-funksjon.
  • Enkel eksport av bilder – overfør bildene fra Connect Station CS100 til et enda større spekter av enheter.
  • Nye Connect Station-appfunksjoner – fastvaren legger også til en feed av bildene som er lagret på Connect Station CS100, som kan vises på smarttelefonen og nettbrettet. Du kan også søke etter dato og albumnavn.
  • Støtte for 13 nye språk – dansk, finsk, indonesisk, malaysisk, nederlandsk, norsk, polsk, svensk, thai, tyrkisk, ukrainsk, ungarsk og vietnamesisk.

Connect Station CS100 er en unik bildelagringsenhet som gjør det enkelt å samle bildene og filmene dine på ett sted. Enheten fungerer som en sentral for bilder og filmer, og du kan enkelt importere ved hjelp av nærfeltskommunikasjon (NFC), den nye mobilappen, samt USB, SD- og CF-kort. Når bildene og filmene er på plass på Connect Station CS100, kan du enkelt gjenoppleve spesielle øyeblikk på TV-skjermen hjemme eller trådløst på smarttelefonen, nettbrettet eller PC-en. Du kan også dele bilder med venner og familie på nettet.

Flere høyoppløselige bilder kan lastes ned fra www.canon.no/press_centre¹ Når koblet til hjemmenettverket

Mer informasjon

CS100 - bilder

Les neste

Canon PowerShot SX70 HS har fastmontert objektiv med kraftig 65x zoom i et portabelt kamerahus i speilrefleksstil

Oslo, 20. september 2018 – Canon lanserer i dag PowerShot SX70 HS, et bridge-kamera med fastmontert objektiv med 65x optisk zoom tilsvarende brennvidde på 21 til 1365 mm. Med design og betjening som et speilreflekskamera, vribar LCD-skjerm på 7,5 cm, sensor på 20,3 megapiksler og 4K Ultra HD-video, er Canon PowerShot SX70 HS et utmerket alt-i-ett-kamera som takler alle typer motiver uten at du må ha med deg flere objektiver.