Canon lanserer nye Océ PlotWave-systemer – innovative skrivere for alle som jobber med tekniske dokumenter

Oslo, 9. mai 2016 – Canon Europa, verdensledende leverandør av bildeløsninger, lanserer fire nye sort-hvitt storformatskrivere: Océ PlotWave 345, 365, 450 og 550. De nye modellene er utviklet spesielt for travle arbeidsgrupper innen arkitekt-, ingeniør-, byggevirksomhet og industri. PlotWave-systemene har høy ytelse og produserer store sett med tekniske dokumenter, slik at du sparer både tid og penger.

Océ PlotWave 345/365 er en utmerket løsning for små og mellomstore arbeidsgrupper som ønsker profesjonelle dokumenter med minimal innsats. Océ PlotWave 450/550 er myntet på store arbeidsgrupper og små trykkerier som har behov for å produsere større sett med tekniske dokumenter på en mer effektiv måte, både i det daglige og i ekstra travle perioder.

Konsekvent og enkel produksjon
Den nye Océ PlotWave-serien for sort-hvitt-utskrift leverer profesjonell kvalitet, har solid utforming og bruker halvparten så mye strøm som andre sammenlignbare systemer. Med Océ Radiant Fusing-teknologien tar det kun 30 sekunder fra dvalemodus til ferdig utskrift, noe som gir en tidsbesparelse på opptil én time om dagen og en halvering av strømutgiftene.

Océ PlotWave 345/365-systemene skriver ut opptil 6 A1-utskrifter i minuttet og er velegnet for mindre grupper. Océ PlotWave 450/550-systemet er designet for større volumer og skriver ut 10 A1-utskrifter per minutt.

Brukerne kan skanne i farger og kopiere dokumenter samtidig som de skriver ut, noe som gir maksimal effektivitet. Enhetene har også støtte for Océ Publisher Select 2, som gjør det mulig å opprette, skrive ut og administrere flere sett med tekniske dokumenter samtidig. Med funksjonen for forhåndsvisning av utskrift kan du avdekke eventuelle feil før du skriver ut og enkelt endre innstillinger slik at du får ønsket resultat. Océ PlotWave 450/550 har også en fullstendig integrert falseløsning som produserer profesjonelt brettede dokumenter med ett enkelt knappetrykk.

Brukervennlig og anvendelig er nøkkelord for de nye enhetene. Den intuitive berøringsskjermen Océ PlotWave ClearConnect fungerer som et nettbrett og styrker produktiviteten. Fullstendig integrering med nettskytjenester og funksjoner for mobil utskrift, innebærer at brukerne kan skrive ut dokumenter fra sine egne nettbrett, datamaskiner eller smarttelefoner ved hjelp av Océ Mobile WebTools. Med støtte for opptil fire ekstra ruller kan arbeidsgruppene levere tekniske dokumenter med konsekvent høy kvalitet og samtidig redusere nedetiden for skifting av rull.

Profesjonell kvalitet hver gang
Neste generasjons Océ Radiant Fusing-teknologi gir konsekvent og høy dokumentkvalitet som tåler kraftig bruk både innendørs og utendørs. Pico Printing med høy oppløsning på 1 200 x 600 dpi gjør enhetene velegnet til CAD-miljøer der detaljer er viktig. Océ Image Logic®-teknologi sørger for enestående gjengivelse av fine linjer, kompenserer for ujevnheter og lyse farger, og produserer enestående resultat ved kopiering og skanning.

Sikkerhet og effektivitet i fokus
De nye Océ PlotWave-systemene gjør det enklere for virksomheter å beskytte immaterielle eiendeler og bedriftsressurser. Enhetene har for eksempel støtte for smartkort og funksjoner for sikker pålogging som gir et sikrere utskriftsmiljø. Konfidensiell informasjon beskyttes ytterligere med en innebygd Windows 8-plattform, og takket være Océ POWERsync-kontrolleren kan nye enheter integreres sømløst med eksisterende maskinvare og programvare, inkludert Canons plattform for utskriftsstyring, uniFLOW.

–De nyeste tilskuddene i Océ PlotWave-systemet viser vår satsing på tekniske brukere innen arkitekt-, ingeniør-, byggevirksomheter og produksjon. Disse bransjene må kunne tilpasse seg for å imøtekomme det stadig økende kravet til mer presis og sikker utskrift. Våre nyeste enheter er utviklet for å gjøre det enklere for tekniske brukere og leverandører av utskriftstjenester å utvide virksomheten. Arbeidet utføres raskere og med større fleksibilitet, kostnadene reduseres og viktige bedriftsressurser beskyttes. De nye Océ PlotWave-systemene gir et sikrere miljø for dokumentutskrift, samtidig som kostnadene holdes nede, produktiviteten styrkes og brukervennligheten opprettholdes, sier Pierre-Olivier Esteban, European TDS/DGS Marketing Director hos Canon Europa.

Océ PlotWave 345, 365, 450 og 550 er tilgjengelige fra 2. mai 2016.