Canon presenterer Voyager på Drupa 2016 – en prototype på blekkbasert produksjonsskriver med fotokvalitet

Oslo, 31. mai 2016 – Canon, verdensledende leverandør av bildeløsninger, presenterer en prototype på en ny blekkbasert produksjonsskriver med fotokvalitet på sin stand på Drupa 2016 (Messe Düsseldorf, 31. mai til 10. juni 2016).

VOYAGER_left.jpg

Den nye prototypen er basert på nyutviklet Canon blekkstråleteknologi og kan skilte med syv farger, B2+ og tosidig utskrift. Voyager bygger videre på Canons omfattende arv innen bildeløsninger og tar mål av seg til å skyve de tekniske grensene for blekkutskrift til et helt nytt kvalitetsnivå.

Det blir livepresentasjoner av Voyager hver time på Canons stand på Drupa (hall 8a, stand B50). Det vil også være utstilt utskrifter som viser den enestående fotokvaliteten som oppnås på en rekke ulike utskriftsmaterialer, inkludert standard offset-medier.

Canon regner med at Voyager vil være interessant for utskriftsleverandører som produserer kvalitetstrykk som kataloger, brosjyrer, markedsføringsmateriell og kundepublikasjoner til luksusmerker, eiendom, mat og reise der kvaliteten på bildene er helt avgjørende. Med fotoutskrift med høy kvalitet og glans vil Voyager også være et utmerket valg til klassisk fotoproduksjon, for eksempel fotobøker av høy kvalitet, enkeltbilder og minnetrykk.

“Besøkende som ser prøveutskriftene fra Voyager på Canons stand vil bli imponert over utskriftskvaliteten som oppnås med prototypen av produksjonsskriveren”, sier Executive Vice President hos Canon Europa, Jeppe Frandsen.

“Det de besøkende ser er at Canon klarer å levere den eksepsjonelle fotoutskriftskvaliteten som forbrukerne forventer fra fotoskrivere, på industriproduksjonsnivå. Dette viser det fremtidige omfanget som ligger i blekkbasert utskriftsteknologi innen en rekke kvalitetsorienterte produksjonsområder, noe som redefinerer de tekniske grensene for blekkutskrift og utfordrer alle rådende oppfatninger av mulighetene med digitaltrykk.”

Voyager er en prototype og er ikke i salg.

Les neste

Canon PowerShot SX70 HS har fastmontert objektiv med kraftig 65x zoom i et portabelt kamerahus i speilrefleksstil

Oslo, 20. september 2018 – Canon lanserer i dag PowerShot SX70 HS, et bridge-kamera med fastmontert objektiv med 65x optisk zoom tilsvarende brennvidde på 21 til 1365 mm. Med design og betjening som et speilreflekskamera, vribar LCD-skjerm på 7,5 cm, sensor på 20,3 megapiksler og 4K Ultra HD-video, er Canon PowerShot SX70 HS et utmerket alt-i-ett-kamera som takler alle typer motiver uten at du må ha med deg flere objektiver.