Canon presenterer Voyager på Drupa 2016 – en prototype på blekkbasert produksjonsskriver med fotokvalitet

Oslo, 31. mai 2016 – Canon, verdensledende leverandør av bildeløsninger, presenterer en prototype på en ny blekkbasert produksjonsskriver med fotokvalitet på sin stand på Drupa 2016 (Messe Düsseldorf, 31. mai til 10. juni 2016).

VOYAGER_left.jpg

Den nye prototypen er basert på nyutviklet Canon blekkstråleteknologi og kan skilte med syv farger, B2+ og tosidig utskrift. Voyager bygger videre på Canons omfattende arv innen bildeløsninger og tar mål av seg til å skyve de tekniske grensene for blekkutskrift til et helt nytt kvalitetsnivå.

Det blir livepresentasjoner av Voyager hver time på Canons stand på Drupa (hall 8a, stand B50). Det vil også være utstilt utskrifter som viser den enestående fotokvaliteten som oppnås på en rekke ulike utskriftsmaterialer, inkludert standard offset-medier.

Canon regner med at Voyager vil være interessant for utskriftsleverandører som produserer kvalitetstrykk som kataloger, brosjyrer, markedsføringsmateriell og kundepublikasjoner til luksusmerker, eiendom, mat og reise der kvaliteten på bildene er helt avgjørende. Med fotoutskrift med høy kvalitet og glans vil Voyager også være et utmerket valg til klassisk fotoproduksjon, for eksempel fotobøker av høy kvalitet, enkeltbilder og minnetrykk.

“Besøkende som ser prøveutskriftene fra Voyager på Canons stand vil bli imponert over utskriftskvaliteten som oppnås med prototypen av produksjonsskriveren”, sier Executive Vice President hos Canon Europa, Jeppe Frandsen.

“Det de besøkende ser er at Canon klarer å levere den eksepsjonelle fotoutskriftskvaliteten som forbrukerne forventer fra fotoskrivere, på industriproduksjonsnivå. Dette viser det fremtidige omfanget som ligger i blekkbasert utskriftsteknologi innen en rekke kvalitetsorienterte produksjonsområder, noe som redefinerer de tekniske grensene for blekkutskrift og utfordrer alle rådende oppfatninger av mulighetene med digitaltrykk.”

Voyager er en prototype og er ikke i salg.

Les neste

Canon oppgraderer objektivene i den populære 70-200mm L-serien – selve hjørnesteinen i fotografens utstyrsbag

Oslo, 7. juni 2018 – Canon lanserer i dag en oppgradering av to av de mest populære og anerkjente objektivene i L-serien – EF 70-200mm f/4L IS II USM og EF 70-200mm f/2.8L IS III USM. 70-200mm-objektivet har spilt en sentral rolle for profesjonelle, semiprofesjonelle og fotoentusiaster i mange år takket være muligheten til enkelt å endre bildekomposisjon ved å bytte fra standard til telefoto. Denne fleksibiliteten innebærer at begge objektivene kan brukes til en lang rekke motiver – fra portretter til naturfoto – noe som bekrefter 70-200mm-objektivets sentrale rolle i fotografens utstyrsbag.