Nye PowerShot G9 X Mark II – eleganse i kompakt format

Oslo, 4. januar 2017 – Canon oppgraderer i dag anerkjente PowerShot G-serien med PowerShot G9 X Mark II, en superslank kraftpakke i lommeformat. Med meget raske serieopptak på opptil 8,2 bilder i sekundet, stor 1.0-type sensor på 20,1 megapiksler og Canons DIGIC 7-prosessor leverer kameraet responsiv ytelse og imponerende resultater hver gang du trykker på utløseren. PowerShot G9 X Mark II er et perfekt lommekamera – om du er en fotoentusiast på jakt etter en pålitelig følgesvenn eller er klar til å oppgradere fra kameraet på mobiltelefonen.

PowerShot G9 X Mark II


Ytelse, prestasjon og presisjon
Med DIGIC 7-prosessor og CMOS-sensor gir PowerShot G9 X Mark II kraftig forbedret ytelse og resultat av høy kvalitet. Dual Sensing-bildestabilisator gir 3,5-trinns korrigering ved hjelp av parallell stabilisering – et utmerket hjelpemiddel for fotografering på farten og for å holde bildet stødig når du selv er ustødig på hånden. Med kontinuerlig opptak med 8,2 bilder i sekundet kombinert med 0,14 sekunders autofokus er du alltid klar og har et kamera som kan holde tritt – perfekt til å fange motiver som plutselig dukker opp. PowerShot G9 X Mark II har 28mm vidvinkelobjektiv med 3x optisk zoom som sørger for at du får med alt i bildet og er velegnet til alt fra flotte portrettbilder til vakre landskap.

Minneverdige øyeblikk fanges skarpt og tydelig uansett lysforhold. Sensoren har god støyreduksjon og forbedrer det dynamiske området for konsekvent ytelse både dag og natt, mens f/2.0-objektivet slipper inn mer lys som gir deg mulighet til å bruke lavere ISO eller kortere lukkertid og få flott bakgrunnsuskarphet. Ønsker du bevegelsesuskarphet når du fotograferer motiver som beveger seg, begrenser det nye Auto ND-filteret hvor mye lys som når lukkeren slik at du kan bruke lenger lukkertid uten at bildet overeksponeres.

Filmer i profesjonell kvalitet
Slipp løs filmskaperen i deg og lag filmer i imponerende full HD-kvalitet. DIGIC 7 med forbedret motivsporing sørger for at du kan fange alt fra store, brå bevegelser til små endringer i ansiktsuttrykk.

Om du er på fjelltur eller vandrer gatelangs i storbyen, er det ingen grunn til å stoppe opp. Canons dynamiske bildestabilisator korrigerer automatisk kamerarystelser slik at du kan filme fra alle mulige vinkler eller mens du er på farten. PowerShot G9 X Mark II har også intervallopptak med en rekke innstillinger som gir deg kreativ kontroll og unike opptak.

Kraftpakke i lommeformat
PowerShot G9 X Mark II byr på imponerende ytelse i en minimalistisk design i retrostil med elegant og kompakt aluminiumshus som er 25 prosent tynnere enn PowerShot G7X Mark II. Med en vekt på kun 206 gram er PowerShot G9 X Mark II et perfekt lommekamera som er enkelt å ta med seg. Kameraet har en minimalistisk design med intuitiv LCD-berøringsskjerm som gir full kontroll og tilgang til innstillinger helt uten knapper, mens ringen på objektivet gir deg bedre kontroll over blender, lukkertid og zoom.

Mange muligheter for tilkobling og deling
Med Wi-Fi-knappen kobler du til nettet med et enkelt knappetrykk. Dynamisk NFC (nærfeltskommunikasjon) gjør det enkelt å koble til og overføre bilder til kompatible smartenheter, inkludert Canons Connect Station for enkel deling og trygg lagring av bilder og filmer. Den nye Bluetooth-kompatibiliteten betyr at kameraet kan være tilkoblet hele tiden slik at du kan vise og dele bilder via en telefon eller nettbrett, selv om du har kameraet like for hånden. Denne funksjonen gjør det også mulig å bruke smartenheter til fjernbetjening av kameraet slik at du også kan bli med på gruppebilder og ta flotte selfier. Med USB-lading er det enkelt å lade uansett hvor du måtte befinne deg.

POWERSHOT G9 X MARK II – nøkkelfunksjoner:

  • Lommekamera med førsteklasses bildekvalitet uansett lys
  • Ta kontrollen på en enkel måte
  • Filmopptak i full HD-kvalitet som er enkle å dele
  • Designet for kreativ utfoldelse
  • Del bilder og filmer med andre på et øyeblikk