Canon støtter ditt nabolag: Canon samarbeider med Google Local Guides for å fotografere og dele vakre bilder av steder i Norden

Oslo, 16. mai 2017— Som en videreføring av Canons nylige strategi om å promotere kreativitet gjennom fotografi, lanserer Canon nå et unikt samarbeid med Google Local Guides—et fellesskap med millioner av Google Maps bidragsytere i Europa. Med "Support Your Neighborhood" kampanjen, oppfordrer Canon og Google unge og kreative til å hjelpe deres lokale bedrifter gjennom flotte og inspirerende bilder.

Gode bilder hjelper andre når de søker etter nærmeste kaffebar, barer, pizzarestauranter, frisører med mer når de benytter Google maps.

Akkurat som Canons tidligere kampanjer benyttet vanlige folks kreative bidrag for å skape innhold, inspirerer dette nye initiativet millioner av mennesker til kreativitet; medlemmer i Local Guides fellesskapet, for å fremheve og støtte lokalt næringsliv.

Morten Nørremølle, Nordic Marketing Director i Canon kommenterer:
- Dette samarbeidet er en perfekt match ettersom begge merkevarene hjelper folk å skape og fortelle historier. Vi ønsker å oppfordre folk til å ta høykvalitets bilder og bidra til at andre kan finne lokale steder i Norden.

Kampanjen lanseres i dag over digitale flater og sosiale medier.

Klikk her for påmelding.

Om Google Local Guides
Local Guides er et globalt fellesskap av oppdagelsesreisende som forteller om stedene de har besøkt, på Google Maps. Deres bidrag hjelper andre å finne spennende steder over hele verden. Les mer om Local Guides her.