Canon gir et innblikk i fremtidens tv- og filmproduksjon på IBC med innovative 4K arbeidsflytløsninger

Oslo, 16. august 2017 – Canon, en verdensledende produsent av bildeløsninger, presenterer en ny epoke for effektiv arbeidsflyt på IBC 2017, den ledende internasjonale fagmessen for medie- og kringkastingsindustrien. Med økt fokus på 4K vil Canon demonstrere hvordan deres klasseledende arbeidsflytløsninger gir mer effektiv og kostnadseffektiv tv- og filmproduksjon.

Canon vil vise frem sitt altomspennende produktutvalg i proffsegmentet – fra opptak til visning – med et særlig fokus på fremtidige behov i bransjen og tilbakemeldinger fra kundene. Blant produktene som stilles ut på messen, er et spennende oppsett med Canons nye inngangsmodell i Cinema EOS-serien – EOS C200 med 4K/UHD/50P – og cine-objektivet CN-E70-200 mm T4.4 L IS og CN E18-80mm T4.4 L IS KAS S.

EOS C200 er bygget for proffer og er perfekt for mindre produksjonsteam og fotografer som jobber alene, og det er det første kameraet i Cinema EOS-serien som kan skilte med det nye Cinema RAW Light-formatet1. EOS C200 er designet for å gjøre det enkelt å levere opptak av høy kvalitet og byr på en rekke fordeler for tv-produksjon og filmskapere, blant annet avansert AF-system for pålitelighet og nøyaktighet i opptak av 4K. Kameraet er også utrustet med LCD-panel i høy kvalitet som gjør det enkelt å velge objekt. Har du behov for å veksle mellom ulike objekter i et opptak, sørger Dual Pixel CMOS AF for jevn autofokus, mens funksjonene for manuell fokusassistent, ansiktsgjenkjenning med ansiktsprioritet og kun ansikt, gir deg større kreativ fokuskontroll.

CN-E70-200 mm T4.4 L IS og CN E18-80mm T4.4 L IS KAS S er kun to av Canons kompakte og allsidige cine-servo-objektiver. Objektivene er utviklet for profesjonelle og avanserte amatører som bruker kameraer med én storformatsensor, og de åpner for kreativ frihet med 4K-formatet, har integrert servostyring og gjør det enkelt å veksle mellom flere objekter i ett og samme opptak. De sørger videre for at du får videoopptak med høyeste presisjon og kvalitet.

«Kino- og tv-verdenen opplever omveltninger på alle nivåer – fra arbeidsflyt til opptaks- og visningsmåter», sier Richard Shepherd, som er Pro Marketing Manager for Consumer Imaging hos Canon Europa. «Det er spennende og utfordrende tider, og Canon jobber kontinuerlig med nyvinninger tilpasset de stadig endrede behovene innen tv- og filmproduksjon, noe den nylige lanseringen av EOS C200 er et bevis på. Canon leverer brukervennlige og fleksible produkter av høy kvalitet som legger til rette for kreativitet – både for store produksjonsteam og fotografer som jobber alene.»

Canons stand på IBC-messen viser Canons satsing på visuell historiefortelling, og besøkende får se prototypen på en banebrytende 30-tommers skjerm med lysstyrke på 2000 nit, og en rekke andre nye produkter for tv- og filmproduksjon.

Du finner Canon på stand D60 i hall 12 på IBC.
Hvis du vil ha mer informasjon, kan du besøke www.canon-europe.com/pro.1 Cinema RAW gir den samme fleksibiliteten i fargegradering som Cinema RAW, men har mindre filstørrelse som gjør det mulig for filmskapere å ta opp på et internt CFast 2.0™-kort. Canons EOS C200 ble lansert i mai 2017 og er det første kameraet i Cinema EOS-serien som støtter det nye RAW-opptaksformatet.