Canons banebrytende EOS M50 speilløse kamera med 4K-filmopptak for historieformidling av ypperste kvalitet

Oslo, 26. februar 2018 – Canon lanserer i dag EOS M50, et nytt tilskudd i EOS M-serien og Canons mest intuitive og teknisk avanserte speilløse kamera til dags dato. EOS M50 er utviklet for moderne eventyrere og er Canon første speilløse kamera med videoopptak i 4K-kvalitet, vribar berøringsskjerm og Canons nyeste DIGIC 8-bildeprosessor.

EOS M50 med sort kamerahus (avbildet med objektivet EF-M
15-45mm f/3.5-6.3 IS STM)

Canon EOS M50 med hvitt kamerahus (avbildet med objektivet EF-
M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM)

Det nye kameraet er også utstyrt med Wi-Fi2 og Bluetooth®1 for sømløs tilkobling, APS-C CMOS-sensor på 24,1 megapiksler for flott bakgrunnsuskarphet og skarpe bilder med høy oppløsning i svakt lys, samt serieopptak med 10 bilder i sekundet som fanger detaljene i selv det flyktigste øyeblikk.

Canon EOS M50 er et utmerket valg for drevne mobil- og kompaktkamerafotografer som ønsker å videreutvikle fotoferdighetene med et lett og portabelt kamera med utskiftbare objektiver som gir resultater de kan være stolte av.

Canon EOS M50 er fullpakket med den nyeste teknologien og byr på speilreflekskvalitet i et kompakt kamerahus som enkelt tas med overalt. Kameraet har superraskt og responsivt autofokussystem med Dual Pixel CMOS AF som gir skarpe bilder med høy oppløsning og videoopptak i full HD med utmerket dybdeskarphetskontroll for skarpt hovedmotiv og flott bakgrunnsuskarphet. APS-C CMOS-sensoren på 24,1 megapiksler tar det hele til et nytt nivå med filmopptak i 4K-kvalitet med forbedret detaljnivå og fire ganger bedre oppløsning enn full HD for førsteklasses filmfølelse.

EOS M50 er også Canons første kamera som leveres med den nye DIGIC 8-bildeprosessoren. Den er drivkraften bak mange av kameraets funksjoner som 4K-filmopptak, 4K-intervallopptak, 4K-stillbilder fra 4K-filmer; serieopptak med høy hastighet og standard maksimum ISO på 25600, som gir skarpe bilder i svakt lys. DIGIC 8-bildeprosessoren gir også en rekke forbedringer av autofokus, automatisk lysoptimalisering, digital objektivoptimalisering og høylystoneprioritet for bilder av høy kvalitet som kan deles direkte fra kameraet.

EOS M50 har en markant og flott design som er en moderne tolkning av tradisjonell fotografering med en stor elektronisk søker midt på. Med den vribare berøringsskjermen på 7,5 cm kan du enkelt utforske ulike perspektiver og kreative opptaksvinkler, ta flotte selfier og enkelt gjøre opptak til videoblogger. Forbedrede berøringsskjermfunksjoner gjør det mulig å autofokusere ved å trykke og dra på skjermen for enkel og effektiv justering av AF-punkt uten å ta øyet fra søkeren.

Tilkobling og betjening med Wi-Fi og Bluetooth
Canon EOS M50 integreres enkelt med smartenheter ved hjelp av gratisappen Canon Camera Connect for iOS og Android. Med en konstant Bluetooth Low Energy-tilkobling kan du bruke en smartenhet til å ‘vekke’ kameraet og fjernutløse det. Du bytter også enkelt til Wi-Fi for eksternt Live View-opptak og overføring av bilder.

Du kan overføre bilder og videoer fra kameraet til smartenheter3 automatisk, slik at du enkelt kan dele i sosial medier og får en sømløs flyt fra opptak til deling. Innhold kan i tillegg lagres i Canon Irista-tjenesten i nettskyen eller synkroniseres automatisk og trådløst til datamaskiner (PC og Mac) som har Canons Image Transfer Utility 2 installert.

Til gruppebilder, videoblogger og spennende, kreative opptaksvinkler kan du velge fjernstyrt Live View-opptak via Canon Camera Connect-appen og endre innstillinger og forhåndsvise opptak på en smartenhet.

Inspirerende teknologier for historier du kan være stolt av
Canon EOS M50 tar automatisk detaljrike stillbilder og filmer takket være en rekke integrerte teknologier for optimalisering støttet av DIGIC 8-bildeprosessoren. Du kan forvandle minner til storslåtte filmopptak i flott 4K-kvalitet med naturtro farger som kjennetegner Canon.

HD-filmopptak med opptil 120 bilder i sekundet gir jevne actionsekvenser og flere muligheter for avspilling i sakte film. Ta imponerende actionbilder med kontinuerlig opptak med 10 bilder i sekundet, noe som er tidenes raskeste serieopptak for et speilløst Canon-kamera hittil. Med kontinuerlig AF kan du ta 7,1 bilder i sekundet.

Ta flere bilder, og fortell flere historier. EOS M50 er det første kameraet som er utstyrt med det nye 14-bits CR3 RAW-filformatet samt et nytt C-RAW-alternativ som lager RAW-filer i full oppløsning samtidig som filstørrelsen reduseres med 30 til 40 prosent sammenlignet med standard RAW-filer. Det betyr at det er plass til flere bilder på et minnekort samtidig som RAW-bildets fleksibilitet beholdes.

Objektiver for enhver anledning
EOS M50 er kompatibelt med Canons utvalg av kompakte kvalitetsobjektiver i EF-M-serien, noe som gir deg mulighet til å finne din perfekte kombinasjon. Takket være fatningsadapteren EF-EOS M er EOS M50 kompatibelt med over 80 utskiftbare objektiver i EF- og EF-S-seriene. Tilbehørsskoen gir enkel tilkobling av Canons Speedlite-blitser, slik at du kan utforske blitsfotografering. En 3,5 mm mikrofoninngang for tilkobling av egen mikrofon, for eksempel Canons retningsbestemte stereomikrofon DM-E1 gir lydopptak av høy kvalitet.

Dette er Canons mest intuitive og avanserte speilløse kamera hittil. EOS M50 har de nyeste fototeknologiene, kraftig bildeprosessor, 4K-filmopptak og det siste innen sensorteknologi som gir moderne eventyrere mulighet til å formidle sine historier i førsteklasses foto- eller filmkvalitet.

Du finner mer informasjon på: http://www.canon.no/cameras/eos-m50/

Brukerfordeler:

 • Moderne, brukervennlig fotografering med flott resultat
 • Kompakt, elegant og intuitivt kamera
 • Smart tilkobling og betjening med Wi-Fi2 og Bluetooth1
 • Inspirerende teknologi for historier fotografen kan være stolt av
 • Kreativ frihet

Esken inneholder følgende:

 • EOS M50 kamerahus (finnes i sort og hvitt)
 • Kameradeksel R-F-4
 • Rem EM-200DB
 • Batterilader LC-E12E
 • Batteripakke LP-12
 • Strømledning


1 Utstyrt med Bluetooth® low energy technology. Bluetooth® lav energiteknologi. Bluetooth® merket og logoer er registrerte varemerker eid av Bluetooth SIG, Inc., og enhver bruk av slike merker av Canon Inc. er under lisens. Andre varemerker og handelsnavn er tilhørende respektive eiere. Innledende kombinasjon med kompatibel enhet kreves.

2 Wi-Fi: Ikke alle funksjoner eller enheter støttes; se fulle spesifikasjoner for detaljer.

3 Smartenheter: Kompatible med iOS og Android-enheter med Canon Camera Connect-appen, se spesifikasjoner for detaljer. Datamaskiner: Mac og PC som kjører Canon Image Transfer Utility 2, se spesifikasjoner for detaljer.