Profesjonelle opptak i Full HD med Canons nye LEGRIA HF G26

Oslo, 1. februar 2018 – Canon lanserer i dag LEGRIA HF G26 – et videokamera med full HD som sikrer høy opptakskvalitet og dekker de kreative behovene til videoentusiaster. Kompakte og portable LEGRIA HF G26 tar filmskapingen til neste nivå med 28,8 mm vidvinkelobjektiv med 20x optisk zoom, førsteklasses optikk, god ytelse i svakt lys og sirkulær blenderåpning med 8 lameller som gir flott bakgrunnsuskarphet (bokeh). Med brukervennlige, men likevel avanserte LEGRIA HF G26 kan både videoentusiaster og filmskapere enkelt ta opp i full HD 50p og utfolde seg kreativt.

LEGRIA HF G26

Banebrytende funksjoner for presise opptak i høy kvalitet
Takket være en rekke banebrytende funksjoner sikrer LEGRIA HF G26 presise kvalitetsopptak i selv de mest krevende opptaksforhold. Intelligent 5-akset bildestabilisering kompenserer for kamerabevegelser, noe som er avgjørende for stødig filming når du beveger deg og gir opptak uten rystelser selv ved høy zoom takket være forsterket IS. LEGRIA HF G26 har Instant AF som raskt og presist finner motiv og avstand. Det har aldri vært enklere å ta opp i full HD.

En bryter med tre posisjoner gjør det enkelt å veksle mellom programmene Manuell, Auto og Cinema uten å endre enkeltinnstillinger. Med opptil 20x optisk zoom kan du bruke LEGRIA HF G26 kreative videoopptak fra vidvinkel til ekstreme nærbilder og filme objekter på lang avstand i fantastisk full HD-kvalitet. Med stort dynamisk omfang (WDR) på 600 prosent og høylysprioritet tar LEGRIA HF G26 opp i full HD 50p med 35 Mbps, noe som gir høy opptakskvalitet med jevn tonefordeling og behandling av lyse områder. Dette gir deg flotte videoopptak direkte fra videokameraet.

Kombinasjonen av en 1/2.84-type HD CMOS Pro-sensor med 2,91 megapiksler og en DIGIC DV4-prosessor gir imponerende lysfølsomhet, kontrast og dynamisk omfang i full 1080p HD. Det betyr at filmskapere kan filme i situasjoner med så lite lys som 0,1 lux, noe som er perfekt til dokumentaropptak på nattestid. LEGRIA HF G26 har innebygd ND-filter som reduserer mengden lys som treffer sensoren og motvirker overeksponering ved opptak i sterkt lys.

Enkel betjening og kompakt design
Videoentusiaster kan tilpasse LEGRIA HF G26 til sine opptakspreferanser takket være egendefinerte innstillinger, noe som er perfekt for alle som har en bestemt opptaksstil. Med svært responsive og avanserte kontroller er LEGRIA HF G26 en kompakt, brukervennlig og håndholdt enhet som er perfekt til opptak på farten. Utstyrt med profesjonell zoomknapp, objektivring med rask respons samt hjul og knapper som kan tilpasses, gir LEGRIA HF G26 innholdsskapere maksimal kunstnerisk kontroll under opptak.

Den kapasitive berøringsskjermen på 3,0 tommer gjør det enklere å finne beste bildekomposisjon, og du kan raskt justere sporing, fokus og eksponering for optimalt resultat. Videokameraet har elektronisk søker med 1,56 millioner punkter, og denne kan vippes opptil 45 grader for filming fra lave vinkler og for å redusere gjenskinn, slik at du er sikret full oversikt, også i sterkt lys. Dette er særlig nyttig for videoentusiaster som filmer i skiftende lysforhold, for eksempel på reise eller ved utendørsopptak. Den enkle betjeningen og kompakte designen gjør LEGRIA HF G26 velegnet i situasjoner der mobilitet og fart er viktig.

Enkel arbeidsflyt, avansert opptak
Om du distribuerer flotte 1080p/50-opptak direkte fra videokameraet eller redigerer i ettertid, gir LEGRIA HF G26 deg mange muligheter og fleksibilitet i arbeidsflyten. Muligheten til å ta opp i AVCHD og MP4 samtidig gir deg frihet til å ta opp i full HD-oppløsning med opptil 35 Mbps MP4 / 28 Mbps AVCHD og ned til 3 Mbps MP4 / 5 Mbps AVCHD. Med flere avanserte opptaksfunksjoner, som sakte og rask film med maksimal hastighet på 1200x, kan du være trygg på LEGRIA HF G26 ikke går glipp av et eneste øyeblikk.

LEGRIA HF G26 er et pålitelig verktøy for alle typer opptak og med to SD-kortspor får du kontinuerlig opptak og pålitelig sikkerhetskopi. LEGRIA HF G26 har HDMI-tilkobling for en rekke avanserte grensesnitt, inkludert tilkobling av 3,5 mm hodetelefon og mikrofon samt avansert mini tilbehørssko. Den innebygde hodetelefonutgangen med 16 voluminnstillinger og mikrofoninngangen sikrer begge bedre lyd ved opptak av intervjuer og videoblogger. Med dette omfattende utvalget av funksjoner får innholdsprodusenter dekket de kreative behovene.

Nøkkelfunksjoner:

  • 20x optisk zoom
  • Full HD 1080p
  • DIGIC DV4
  • Optisk vidvinkel
  • Sirkulær blenderåpning med 8 lameller
  • Stort dynamisk omfang
  • Høylysprioritet
  • MP4
  • AVCHD