Nye økonomiske skrivere fra Canon med påfyllbare blekktanker

Oslo 8. april 2019 – Canon utvider i dag PIXMA G-serien med lanseringen av tre kompakte og kostnadseffektive skrivere med påfyllbare blekktanker. Den første skriveren Canon PIXMA G6050, er en multifunksjonsskriver utviklet spesielt for mindre kontormiljøer og gründere som jobber hjemmefra. PIXMA G6050 har fargeutskrift, kopi- og skannefunksjoner, samt et praktisk vippbart 2-linjers LCD-panel.

De nye skriverne i Canons PIXMA G- har høy utskriftskapasitet hvilket gir økt produktivitet uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Dette gjør dem ideelle for små bedrifter og gründere med hjemmekontor.

Canon PIXMA G6050

Canon PIXMA G5050

Canon PIXMA GM2050

Neste nyhet er fargeskriveren Canon PIXMA G5050. Denne har Ethernet for sikker nettverkstilkobling og Wi-Fi-støtte for tilkobling av smartenheter. Til slutt lanserer Canon sort-hvitt-skriveren PIXMA GM2050 med påfyllbare blekktanker. Dette gir lave driftskostnader og høy produktivitet for bedrifter som hovedsakelig skriver ut i sort-hvitt.

De tre nye modellene er utviklet for hyppig bruk, og leverer alle bedre kvalitet, rask utskrift og konkurransedyktige driftskostnader. Med forbedrede sølefrie blekkflasker, blekktanker med høy kapasitet og flere ulike tilkoblingsmuligheter, gir Canons nye PIXMA G-skrivere småbedriftseiere svært god kvalitet og omfattende funksjonalitet.

Om det er snakk om en eiendomsmegler som skriver ut salgsoppgaver, eller en restaurantkjede som skriver ut dagens meny, sørger Canons blekktanker for at kostnadene holdes nede. Kun tre sorte blekkflasker kan skrive ut opptil 18 000 sider, eller 7700 sider fra Canon PIXMA G6050 og Canon PIXMA G5050s fargesett. Dette gir færre avbrudd og lavere pris per side. I tillegg vil det gå med mindre tid til blekkinnkjøp.

Alle de tre skriverne maksimerer produktiviteten med automatisk tosidig utskrift og kapasitet på 350 ark. På den måten slipper du å fylle på papir så ofte og reduserer i tillegg forbruket. Når det er lite blekk igjen, sørger Canons forbedrede blekkflasker for rask, enkel og problemfri påfylling, slik at nedetiden i travle bedrifter blir minst mulig.

Bedrifter med større daglige utskriftsbehov vil dra nytte av utskriftshastighetene til Canon PIXMA G6050 og Canon PIXMA G50501. I minuttet kan de skrive opptil 13 bilder i sort-hvitt og 6,8 bilder i farger. Samlet bidrar dette til økt produktivitet.

Kostnadsbesparelsen og produktivitetsøkningen som de nye skriverne i PIXMA G-serien gir, går imidlertid ikke på bekostning av kvaliteten. Canons nylig utviklede sorte pigmentblekk gir skarp og tydelig tekst, som er perfekt til utskrift av dokumenter og presentasjoner i profesjonell kvalitet. Canon PIXMA G6050 og Canon PIXMA G5050 skriver også ut flotte kantløse bilder i opptil A4-format, og det tar ca. 37 sekunder2 å skrive ut et bilde på 10 x 15 cm.

De nye modellene har også smart og praktisk utskrift via Canons PRINT-app for iOS og Android. Du kan også skrive ut fra skyen med PIXMA Cloud Link, inkludert Google Drive, Dropbox og Evernote. Canon PIXMA G6050 og Canon PIXMA G5050 lar deg i tillegg skrive ut trådløst eller direkte fra smartenheter ved hjelp av AirPrint (iOS), Mopria (Android) eller Windows 10 Mobil. Bedrifter som har behov for sikker tilkobling, kan bruke Ethernet.

Småbedriftseiere som ønsker å utvide virksomheten til flere steder, kan fjernovervåke skriverne med Canons Management Information Base som er tilgjengelig på nett. Med dette systemet er det mulig å sjekke blekknivåer og antall utskrifter på samme sted, slik at du kan forhåndsbestille nye blekkflasker og papir i god tid før det blir tomt.

Canon PIXMA G6050 og Canon PIXMA G5050 er kompatible med en rekke nye utskriftsmedier, som gir flere kreative muligheter. Dette inkluderer fotopapir med magnet eller selvklebende bakside, og kvadratisk fotopapir på 89 x 89 mm.

Med Canons nyeste skrivere med høy kapasitet og påfyllbare blekktanker, får både småbedrifter og de med hjemmekontor rask og kostnadseffektiv utskrift uten å måtte fire på dokumentkvaliteten.

Canon PIXMA G6050, Canon PIXMA G5050 og Canon PIXMA GM2050 kommer for salg i Canons nettbutikk og hos autoriserte Canon-forhandlere i juni 2019: www.canon.no/printers/refillable-ink-tank-printers/

Canon PIXMA G6050 – nøkkelfunksjoner:

 • Integrerte blekktanker
  • Fire påfyllbare blekktanker med høy kapasitet
 • Høy sidekapasitet
  • 18 000 sider fra tre sorte blekkflasker eller 7 700 sider fra et sett med fargeblekk1
 • Papirkapasitet på 350 ark
  • Stor papirkapasitet med 250 ark vanlig papir i frontkassetten og 100 ark i bakre papirmating
 • Skriv ut, kopier og skann
 • Kompatibel med Easy Ink Delivery-påminnelser

Canon PIXMA G5050 – nøkkelfunksjoner:

 • Integrerte blekktanker
  • Fire påfyllbare blekktanker med høy kapasitet
 • Høy sidekapasitet
  • 18 000 sider fra tre sorte blekkflasker eller 7 700 sider fra et sett med fargeblekk1
 • Papirkapasitet på 350 ark
  • Stor papirkapasitet med 250 ark vanlig papir i frontkassetten og 100 ark i bakre papirmating
 • Fargeutskrift
 • Kompatibel med Easy Ink Delivery-påminnelser

Canon PIXMA GM2050 – nøkkelfunksjoner:

 • Integrerte blekkassetter
  • Påfyllbar blekktank med høy kapasitet
 • Høy sidekapasitet
  • 18 000 sider fra tre sorte blekkflasker1
 • 350-arks kapasitet
  • Stor papirkapasitet med 250 ark vanlig papir i frontkassetten og 100 ark i bakre papirmating
 • Sort-hvitt-utskrift
 • Kompatibel med Easy Ink Delivery-påminnelser


1 Målt etter internasjonale standarden i standardmodus. Med mange utskrifter etter hverandre kan skriveren senke hastigheten for å hindre at skriveren blir for varm.

2 Fotoutskriftshastigheten er baserte på standard driverinnstilling som bruker ISO/JIS-SCID N2-standarden på Photo Paper Plus Glossy II, og tar ikke databehandlingstiden på vertsdatamaskinen med i beregningen.