Canon endrer merkenavnet Océ til Canon Production Printing

1. oktober 2019: Canon Inc. og Océ Holding B.V. kunngjorde i dag at de endrer det offisielle virksomhetsnavnet Canon Group Company Océ til Canon Production Printing.

Etter å ha sluttet seg til Canon Group i 2010, har Océ fortsatt å utvikle og produsere print produkter under merkenavnet Océ. Ved å bytte navn fra Océ til Canon Production Printing og integrere Océ-produktene under Canon-merkevaren, vil vi skape merkevareenhet på tvers av alle områdene innenfor vår print virksomhet, forbedre synergier i hele vår portefølje og etablere en tydelig «end-to-end»- og «go-to-market»-tilnærming. Endringen av selskapsnavnet trer i kraft 1. januar 2020.

Siden etableringen i 1877 har Océ introdusert en rekke unike kopierings- og utskriftsteknologier. Gjennom ytterligere integrasjon med Canon Group, vil Océ fortsette å utvikle kjerneteknologiene og øke sin markedsandel som Canon Production Printing, for å fremskynde veksten i Canon Groups kommersielle print virksomhet over hele verden.

Océ utvikler og produserer høyteknologiske utskriftsprodukter og arbeidsflytprogramvare for det kommersielle printmarkedet. Produkttilbudet inkluderer printere med kontinuerlig papirmating fra rull og høyvolums A3/A4 printere, i tillegg til storformatskrivere for display graphics og CAE / GIS-utskrift.

Om Océ

1) Merkenavn             :       Océ

2) Nytt merkenavn      :      Canon Production Printing

3) Representant          :      Minoru Asada (president og CEO)

4) Sted                        :       Venlo, Nederland

5) Etablert                   :      Oktober 1877

6) Virksomhetsområde  :     Produksjonsutskrift, maskinvare og programvare