Aktivitetskameraet Canon IVY REC er vanntett*, støtsikkert** og som skapt for friluftsaktiviteter

Oslo, 10. oktober 2019: Canon IVY REC er som skapt for et liv i det fri, og er gøy og enkelt å bruke. Det får enkelt plass i lommen og kan festes i beltet på bagen eller sekken. Den solide konstruksjonen er vanntett* og støtsikker* og er spesialdesignet for å følge med på alle dine eventyr. Canon IVY REC har en rekke funksjoner som videoopptak i full HD 1080p-kvalitet med opptil 60 bilder i sekundet, Wi-Fi- og Bluetooth-tilkobling og USB-lading.

Fang livet på farten med brukervennlige Canon IVY REC

Riptide

Dragon fruit

Avocado

Stone

Med 13 megapiksler og en vekt på kun 90 gram er Canon IVY REC et perfekt kameravalg for eventyrlystne som vil ha kvalitetsbilder og videoopptak i full HD på microSD-kort. Det lette og kompakte kameraet er konstruert for å takle tøffe forhold, er vanntett ned til 2 meter i 30 minutter og tåler fall fra opptil 2 meters høyde. Kameraet har heller ingen skjerm som kan knuses, siden klemmen også fungerer som søker og kan festes i beltet, på bagen, sekken eller i en snor. På den måten er kameraet alltid lett tilgjengelig.

Rullebrett, terrengsykling, ski- og vannsport – Canon IVY REC er konstruert for å takle alt fra ekstremsport til mer rolige friluftsaktiviteter. Med Wi-Fi- og Bluetooth-tilkobling deler du raskt og enkelt bilder og videoer, for eksempel i sosiale medier, ved hjelp av gratisappen Canon Mini Cam*** for iOS- og Android-enheter. Appen har funksjoner for kreativ bilderedigering og fjernstyrt Live View-funksjon som gir brukerne mulighet til å se på bildene og videoene trådløst fra kameraets perspektiv.

Canon IVY REC finnes i fire lekre farger – Dragon fruit (rosa), Avocado (grønn), Stone (grå) og Riptide (blå)– og er et perfekt tilbehør for alle som vil forevige og dele spontane øyeblikk uten å risikere skade på smarttelefonen.

Canon IVY REC komplementerer den populære Canon Zoemini-serien som inngår i Canons spennende og innovative produktutvalg, spesialutviklet for en ung generasjon brukere som alltid er på nett. Ved å fokusere på moro, brukervennlighet og rimelig pris, ønsker Canon å tilby verdensledende produkter som gir innholdsskapere mulighet til å være kreative og dele erfaringer.

Det er nå mulig å forhåndsregistrere seg på nettet for å benytte seg av et eksklusivt introduksjonstilbud. Registrer deg på https://www.canon.no/cameras/point-and-shoot-cameras/canon-ivy-rec/ og bli blant de første som får Canon IVY REC når det kommer for salg.

Canon IVY REC – nøkkelfunksjoner:

 • Full HD-videoopptak med 1080p opptil 60 bilder/sek
 •     o Ta opp video i full HD-kvalitet
 • 13,0 megapiksler
 •     o Opptak med imponerende detaljer, farger og nyanser
 • Wi-Fi- og Bluetooth-tilkobling
 •     o For deling av bilder på nettet og fjernkontroll
 • Vanntett*
 •     o Fotografer og film under vann ned til 2 meters dybde i opptil 30 minutter
 • Støtsikkert**
 •     o Konstruert for å tåle fall fra opptil 2 meters høyde
 • USB-lading og microSD-kort
 •     o Praktisk USB-lading og lagring på microSD-kort
 • Portabel og solid design
 •     o Fang livets spesielle øyeblikk hvor og når som helst
 • Canon Mini Cam-app***
 •     o Fjernstyrt Live View-opptak av stillbilder og video
 •     o Overfør bilder og videoer fra Canon IVY REC til smarttelefonen
 •     o Kreativ bilde- og videoredigering

Merknader:

* Vanntett på 2 meters dyp i opptil 30 minutter.
** Støtsikkert fra opptil 2 meter høyde. Testmetodene for støtsikkerhet er unike for dette produktet og er ingen garanti mot skade eller feil på produktet.
*** Redigering og deling krever Canon Mini Cam-appen. Den kan lastes ned gratis fra App Store og Google Play til en kompatibel mobilenhet som er koblet til Canon IVY REC via Bluetooth. Kompatibel med mobilenheter som kjører iOS 11 eller nyere og Android-enheter som kjører Android 5.1 eller nyere.

Mer informasjon