Fang julestemningen

Det kan være vanskelig å finne den perfekte gaven - men å gi bort noe som gjør det lettere å huske hverdagsmagien og høydepunkter i livet kan aldri bli feil. Her er noen julegaveidéer fra Canon. - for en minneverdig jul og et kreativt nytt år!

FOR SPENNINGSSØKEREN
Canon EOS 90D + EF-S 18-55mm IS STM
Anbefalt utsalgspris: 1 4 499 kr.

Fra storslåtte naturopplevelser til et adrenalinkick av et sportsarrangement. Canon EOS 90D gjør det enkelt å fange øyeblikkene, ved å kunne følge bevegelige motiver og holde dem i skarpt fokus. Dette systemkameraet har den perfekte balansen mellom hastighet, bildekvalitet og smidighet, samtidig som 32,5 megapiksler gjør det mulig å lage store utskrifter av små detaljer i bildet.

 

FOR DEN KREATIVE OG VISJONÆRE
Canon EOS M6 Mark II + EF-M 15-45mm IS STM
Anbefalt utsalgspris: 12 499 kr.

Anbefalt utsalgspris: 12 499 kr. Dette kameraet blir garantert en perfekt følgesvenn til din innholdsskapende venn eller søster som alltid klarer å fange uforglemmelige øyeblikk.

Canon EOS M6 Mark II responderer, fokuserer og tar bilder superraskt og gjør det mulig å filme videoer i 4K. Berøringsskjermen kan vippes 180 grader, noe som gjør det mulig å ta bilder fra mange oppfinnsomme vinkler.

 

FOR DEN REISELYSTNE OPPDAGEREN
Canon EOS M50 + EF-M 15-45mm IS STM
Anbefalt utsalgspris: 6 866 kr.

Få mest mulig ut av reiseminnene med dette superkompakte, systemkameraet som holder bagasjevekten nede og gjør bildene levende. Canon EOS M50 inneholder mange funksjoner i et lite format: 4K video, enkel bildedeling på sosiale medier og fantastisk kapasitet til å ta bilder under tøffe lysforhold.

Og forresten - sa vi hvor perfekt den ligger i hånden?

 

FOR DEN SELFIE-ELSKENDE TENÅRINGEN
Canon Zoemini S
Anbefalt utsalgspris: 1 699 kr.

Får tenåringen til å glemme mobiltelefonkameraet et øyeblikk, denne skriver ut selfies og klistremerker umiddelbart. Et innebygd selfie-speil og ringlys vil sørge for at utskriften blir bra. Canon Zoe Mini S er en 2-i-1 løsning med kamara og skriver, det perfekte partytilbehøret. Koble den til Canon Mini Print App for å aktivere ekstern utløser og du kan skrive ut bilder fra Facebook og Instagram.

 

FOR SOSIALE MEDIER ENTUSIASTEN
Canon PowerShot G7 X MARK III
Anbefalt utsalgspris: 7 999 kr.

Et ideelt kamera for vloggere og bloggere eller rett og slett alle som liker å oppdatere sosiale medier med kvalitetsinnhold. Canon PowerShot G7 X Mark III kan kobles direkte til et nettverk, noe som gjør det enkelt å live-streame til f.eks. en YouTube-kanal.

 

FOR DEN ENERGISKE ENTREPENØREN
Canon PIXMA G5050
Anbefalt utsalgspris: 2 880 kr.

Dette er for gründervennen som alltid er på jobb. Canon PIXMA G5050 er den perfekte kompanjongen på hjemmekontoret. Papirkapasiteten på 350 ark kutter nedetid og innebygde blekkassetter kutter kostnadene. Selvsagt er den også klargjort for smarttelefoner, for å gjøre det enda enklere å skrive ut.